Ei sunt campionii transferurilor în Liga 1! Au luat şi un jucător care a evoluat pentru Chelsea!

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
31/01/2018, 10:35
Ei sunt campionii transferurilor în Liga 1! Au luat şi un jucător care a evoluat pentru Chelsea!

Sepsi Sf. Gheorghe a făcut 12 transferuri în această perioadă de iarnă, fiind cea mai activă echipă în acest sens în Liga 1 Betano. Antrenorul Eugen Neagoe explică felul în care s-au făcut aceste achiziţii. 

“Asta am discutat încă din prima zi, când m-am întâlnit cu conducerea clubului, ştiam că trebuie să facem anumite schimbări. Vreau să le mulţumesc conducătorilor că au depus toate eforturile pentru a întări echipa. Arătăm mult mai bine în acest moment”, a spus Eugen Neagoe. 

Sepsi mai voia jucători!

Surprinzător, Eugen Neagoe afirmă că şi-ar mai fi dorit şi alţi fotbalişti în afara celor 12 transferaţi până acum. Unul din numele cele mai importante  nume aduse în acest mercato este al unui fost jucător de la Chelsea, Filipe Oliveira. 

“Au fost jucători pe care i-am urmărit încă din noiembrie. N-am reuşit să aducem toţi jucătorii pe care i-am dorit, dar, în mare parte, ce am dorit am adus. Avem 12 jucători noi şi nu este uşor, dar asta nu înseamnă că nu vom fi pregătiţi la primul joc”, a fost declaraţia lui Neagoe. 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.