Ei sunt campionii transferurilor în Liga 1! Au luat şi un jucător care a evoluat pentru Chelsea!

Sepsi Sf. Gheorghe, Eugen Neagoe, Chelsea

Un jucător care a evoluat pentru Chelsea este în topul achiziţiilor făcute de Sepsi Sf Gheorghe. Ce spune Eugen Neagoe

Sepsi Sf. Gheorghe a făcut 12 transferuri în această perioadă de iarnă, fiind cea mai activă echipă în acest sens în Liga 1 Betano. Antrenorul Eugen Neagoe explică felul în care s-au făcut aceste achiziţii. 

“Asta am discutat încă din prima zi, când m-am întâlnit cu conducerea clubului, ştiam că trebuie să facem anumite schimbări. Vreau să le mulţumesc conducătorilor că au depus toate eforturile pentru a întări echipa. Arătăm mult mai bine în acest moment", a spus Eugen Neagoe. 

Sepsi mai voia jucători!

Surprinzător, Eugen Neagoe afirmă că şi-ar mai fi dorit şi alţi fotbalişti în afara celor 12 transferaţi până acum. Unul din numele cele mai importante  nume aduse în acest mercato este al unui fost jucător de la Chelsea, Filipe Oliveira. 

"Au fost jucători pe care i-am urmărit încă din noiembrie. N-am reuşit să aducem toţi jucătorii pe care i-am dorit, dar, în mare parte, ce am dorit am adus. Avem 12 jucători noi şi nu este uşor, dar asta nu înseamnă că nu vom fi pregătiţi la primul joc”, a fost declaraţia lui Neagoe.