Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj 1-2, în etapa 9 din play-off SuperLiga. Petrescu, victorie uriașă în lupta pentru Europa. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 2-1, și își consolidează locul 3, care ar asigura prezența în preliminariile Conference League.
20.05.2023 | 19:38
Sepsi Sf Gheorghe  CFR Cluj 12 in etapa 9 din playoff SuperLiga Petrescu victorie uriasa in lupta pentru Europa Cum arata clasamentul Video
Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj LIVE stream ora 20:30 în etapa 9 din play-off SuperLiga. Campionii vor locul 3. Foto: Sepsi Facebook
ADVERTISEMENT
20-05-2023
16:38

Sepsi - CFR Cluj 1-2 (Tudorie 43 / Petrila 33, Janga 82)

Clasament play-off SuperLiga
Clasament play-off SuperLiga

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+7: Final de meci.

Min. 82: GOOOL CFR Cluj! Janga finalizează din fața porții după ce Began a respins greșit șutul lui Petrila.

Min. 54. Golul lui Boateng este anulat pentru ofsaid, după 5 minute în care VAR a analizat faza.

Min. 43: GOOOL Sepsi. Tudorie preia în careu și înscrie cu un șut la vinclu!

Min. 33: GOOOL CFR Cluj. Petrila deschide scorul cu un șut de la marginea careului. Reușita este analizată de VAR pentru un posibil fault în atac. Costreie validează reușita.

Min. 17: Oaspeții cer lovitură de pedeapsă că pentru un fault al lui Ninaj asupra lui Petrila. Costreie lasă jocul să continue, VAR nu intervine.

Min. 1: A început partida.

Sepsi: Began – M. Bălașa, Ninaj, M. Tamas, Dumitrescu – I. Gheorghe, N. Păun, J. Rodriguez, R. Varga – Tudorie, Safranko. Rezerve: Niczuly – Dimitrov, R. Ispas, Aganovic, E. Papa, F. Junior, C. Matei, Achahbar, Rondon. Antrenor: Cristiano Bergodi 

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Cvek – Fica, Birligea, Petrila – Janga. Rezerve: Sava – Peteleu, R. Bălan, Țîru, Hoban, Muhar, R. Filip, Yeboah, Maglica. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj are loc sâmbătă, 20 mai, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 9-a, penultima, a Superligii. Covăsnenii vor juca miercuri, 24 mai, finala Cupei României la Sibiu cu U Cluj. CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediţii, va preda coroana fie celor de la Farul, fie celor de la FCSB, echipa ardeleană fiind în pericol să piardă şi locul 3, care să îi păstreze în cupele europene.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj se dispută sâmbătă, 20 mai, de la ora 20:30, în etapa a 9-a din play-off-ul SuperLigii pe stadionul echipei covăsnene, o bijuterie arhitectonicăm dar cu numai 12.000 de locuri. Echipa lui Cristiano Bergodi, căruia Sepsi îi oferă un nou contract, e cu gândul la meciul de miercurea viitoare, de la Sibiu, în care îşi poate apăra trofeul Cupei României, câştigat vara trecută, după 3-1 în finala cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pus capăt hegemoniei de cinci ani şi acum îşi vede ameninţat şi locul 3, care dacă Sepsi câştigă Cupa, ar însemna baraj cu învingătoarea din barajul de play-out pentru calificarea în preliminariile Conference League. Dacă va lua trofeul U Cluj atunci echipa lui Dan Petrescu va merge sigur de pe locul 3 în Europa, Şepcile roşii neavând licenţă europeană.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 20 mai, de la ora 20:30, pe stadionul  cu acelaşi nume din capitala judeţului Cvasna în etapa a 9-a din play-off-ul SuperLigii. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1, și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru spectacolul sportiv acesta ar putea fi în bună măsură afectat de starea vremii, care tocmai sâmbătă, va fi un duşman al fotbalului, pentru că următoarele trei zile se anunţă însorite. Vor fi 21 de grade la amiază, în  jur de 17-18 la ora jocului, dar va ploua în mai multe reprize, foarte posibil şi pe durata meciului care va fi condus de arbitrul Sorin Costreie din Buftea.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Ambele echipe anunţă numeroase absenţe pentru această partidă. Sepsi a declarat accidentaţi i bună parte dintre jucătorii titulari, dar ar putea fi şi o stratagemă de odihnire a lor pentru finala Cupei: Ștefănescu, D. Ciobotariu, I. Gheorghe, Dimitrov, A. Dumitrescu. Cristiano Bergodi va trimite pe teren câţiva dintre jucătorii cu mai puţine minute.

ADVERTISEMENT

Şi Dan Petrescu are probleme. Deac a început recuperarea după operaţia la umăr, Braun şi Krasniqi s-au accidentat etapa trecută, cu Farul iar Manea este şi el incert. Şi aici vom vedea în mod sigur cel puţin doi sau trei dintre jucătorii mai puţin utilizaţi trimişi să intre din primul minut.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Chiar dacă s-a încheiat supremaţia clujenilor în SuperLiga, cel puţin pentru acest sezon, casele de pariuri acordă pentru meciul de la Sfântu Gheorghe prima şansă tot echipei pregătite de Dan Petrescu, poate şi din considerentul că Sepsi este de acum cu gândul numai la finala Cupei. 1,90 este cota pentru victoria lui CFR şi 4,20 pentru a gazdelor. 1, 25 este cota pentru şansă dublă X2 şi 1,95 pentru şansă dublă 1X. 1,22 este cota pentru un gol al CFR-ului şi 1,55 pentru reuşita lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe, au avut loc în total zece partide directe și doar de două ori gazdele au smuls egalul în campionat, un 1-1 în august 2019 şi 2-2 în acest sezon regulat. În celalte șapte meciuri de campionat s-au impus clujenii, de șase ori la un gol și de cinci ori cu 1-0 și o dată cu 2-0, chiar la primul meci, în 2017. În schimb, Sepsi a învins pe CFR în  Gruia în 2021 și a mai scos un egal la Cluj. Plus o Supercupă a României câștigată în 2022 prin golul fostului CFR-ist Mario Rondon. Sezonul acesta Sepsi a obţinut accesul în finala Cupei României după prima victorie all time acasă cu CFR, una la scor de forfait.

 

 

 

ADVERTISEMENT