Fotbal intern

Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj 0-1. Clujenii trec pe primul loc în play-off și pun presiune pe FCSB

21.04.2021 | 23:22
Sepsi Sf Gheorghe  CFR Cluj 01 Clujenii trec pe primul loc in playoff si pun presiune pe FCSB
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat greu, cu 1-0, deplasarea de la Sfântu Gheorghe și a trecut pe primul loc în clasamentul play-off-ului cel puțin până joi seara, când FCSB va închide etapa a doua pe terenul Academicii Clinceni.

Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj 0-1 (Deac 45) – VEZI VIDEO

  • Sepsi: Niczuly – R. Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, M. Ștefănescu – N. Păun (46 Eder Gonzalez), Vașvari, Fl. Ștefan (67 Aganovic) – L. Fulop (46 Achahbar), Safranko (73 Rapp), Nouvier. Rezerve: J. Fernandez, Purece, Aganovic, Tincu, Eder Gonzalez, Rapp, L. Kovacs, Achahbar, N. Tamaș. Antrenor: Leo Grozavu
  • CFR Cluj: Arkauskis (46 Bălgrădean) – Manea, Ben Youssef, Burcă, Camora – Deac (80 Soares), Hoban, Păun (80 Sigurjonsson) – Joca (5 Chipciu), Debeljuh (66 Rondon), Costache. Rezerve: Bălgrădean, Susic, Latovlevici, Vinicius, Soares, Sigurjonsson, A. Chipciu, M. Gîdea, Rondon. Antrenor: Edi Iordănescu
ADVERTISEMENT

Min. 45: GOOOL CFR CLUJ! La singura acțiune de poartă mai acătării, Dimitrov comite henț în propriul careu și Deac transformă cu emoții lovitura de pedeapsă, Sepsi – CFR Cluj 0-1

Min. 57: Ștefănescu scapă singur cu Bălgrădean, trimite frumos peste acesta, dar mingea se duce puțin pe lângă bară.

ADVERTISEMENT

Min. 62: Safranko reia cu capul din plonjon, de pe 6 metri, balonul trece peste poartă.

Min. 82: Șutul lui Costache din afara careului ocolește bara.

Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj se joacă miercuri, 21 aprilie, de la ora 21:30, pe stadionul Municipal din localitatea covăsneană. Temperatura va fi între 8 şi 9 grade, cu serioase posibilităţi de înnorare şi de precipitaţii. Va împărţi dreptatea la acest meci unul dintre primii doi arbitri români, ecusonul FIFA Istvan Kovacs, care ultima oară a condus Manchester United – Granada, în Europa League.

Jocul Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj se dispută miercuri, 21 aprilie, de la ora 21:30, în etapa a 2-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmis pe micile ecrane de cele trei posturi tradiţionale: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sepsi este una dintre cele mai dificile echipe ale acestui sezon, foarte greu de învins, o campioană a meciurilor egale, cu remiza albă din prima etapă din play-off de la Craiova, ajungând la 16 meciuri în care nici nu a pierdut nici nu a câştigat.

CFR Cluj a început cu dreptul play-off-ul, victorie cu 3-0 pe teren propriu cu Academica Clnceni, dar asta după ce la capătul primei reprize scorul nu se modificase, clujenii ratând în mod exasperant. Edi Iordănescu însă a fost condiţionat de absenţele din lot pentru a alcătui echipa de start.

ADVERTISEMENT

Sepsi are doar două remize cu clujenii

După FCSB – FC Botoşani, acesta este al doilea meci din play-off în care se nasc suficiente suspiciuni. Asta pentru că Sepsi e considerată echipa care a nu a deranjat niciodată Clujul peste măsură, făcând un singur egal acasă din şase partide, în urmă cu un an şi tot unul în Gruia, în rest pierzând toate partidele.

Oficialii covăsneni ştiu şi eu aceste lucrurişi înaintea partidei au declarat că a venit momentul să se spargă gheaţa, dar nu prea sunt crezuţi, mai ales că tocmai acum cele două cluburi au ajuns la acordul transferului definitiv al lui Cătălin Golofca de la Cluj la Sfântu Gheorghe, toamna trecută pe ruta inversă ajungând tânărul Nicolae Carnat.

Aceleaşi probleme de lot pentru Edi Iordănescu

Edi Iordănescunu şi-a rezolvat problemele de lot, în sensul în care Itu, Bordeianu şi Pereira nu sunt încă eligibili după coronavirus, iar Vinicius şi Omrani nerefăcuţi după accidentări. Aşa încât foarte probabil va trimite pe teren echipa utilizată cu Academica Clinceni.

Clujenii sunt, evident, favoriţii bookmakerilor, cu o cotă de 1,80 la victorie, faţă de 4,50 cât au primit covăsnenii. Nu se arată nici a fi un meci în care să se înscrie mult, cel mai probabil o victorie la un gol pentru oaspeţi şi totul va fi în grafic, deci maxim de goluri posibil ar fi 0-3.

ADVERTISEMENT