Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo 4-1. „Câinii”, îngenunchiați în repriza a doua. Video

FANATIK.RO vă prezintă amănunte despre partida Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo, care are loc duminică, 31 octombrie, de la ora 17:30, în etapa a 14-a din Liga 1
31.10.2021 | 18:11
Sepsi Sf Gheorghe  Dinamo 41 Cainii ingenunchiati in repriza a doua Video
ADVERTISEMENT
31-10-2021
14:09

Sepsi - Dinamo 2-0. Ștefănescu înscrie de două ori în 20 de minute

Cele mai importante faze din meciul Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo le puteți urmări AICI!

LIVE Min. 90+2: Sepsi – Dinamo 4-1! Cristiano Bergodi obține prima victorie pe banca covăsnenilor, în timp ce Mircea Rednic rămâne fără nicio victorie la Dinamo.

LIVE Min. 86: GOOOOL Sepsi! Bărbuț face o cursă excelentă și îi pasează lui Fofana care îl execută din careul mic pe Plamen Iliev.

LIVE Min. 72: GOOOOL Sepsi! Bogda Mitrea înscrie pentru 3-1

LIVE Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe. Sepsi și Dinamo intră la cabine la scorul de 2-1, după o nouă fază de atac excelentă a trupei lui Mircea Rednic. Se anunță o repriză a două încinsă.

LIVE Min. 39: GOOOOOL Dinamo! Gabi Torje înscrie și îi readuce pe ”câini” în meci

LIVE Min. 20: GOOOOOL Sepsi! Ștefănescu face dubla după doar 20 de minute

LIVE Min. 13: GOOOOOOL Sepsi! Covăsnenii deschid scorul prin Marius Ștefănescu după un început de partidă bun al dinamoviștilor

LIVE Min. 1: A început meciul

SEPSI: Began – Radoslav, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Eder Gonzales, Păun, Dumitrescu – Ashkovski, Luckassen, Achahbar
REZERVE: Gedo, Tincu, Chunchuvoc, Bărbuț, Aganovic, Golofca, Damaschin, Fofana, Ispas. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

DINAMO: Iliev – Sorescu, Pinto, R. Popa, An. Radu – Torje, Espinosa, Itu – Măgureanu, Ivanovski, Matei. REZERVE: Fara, Giafer, Amzar, Borcea, Crețu, R. Grigore, Bani, Vestenicky. ANTRENOR: Mircea Rednic

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo are loc duminică, 31 octombrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 14-a din Liga 1. Ambele echipe aleargă disperate după puncte în campionat, având antrenori noi de cea timp pe bancă, dar deocamdată doar Cristiano Nergodi a reuşit o victorie în Cupa României la Craiova cu gruparea din Covasna.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe -. Dinamo se desfăşoară duminică, 31 octombrie, de la ora 17:30, în etapa a 14-a din Liga 1 pe  noul şi modernul stadion Sepsi Arena din localitatea covăsneană. Pe bijuteria de stadion construită la Sfântu Gheorghe ar fi venit, în mod normal, o mulţime de spectatori la un asemenea meci.

ADVERTISEMENT

Însă moderna arenă va cunoaşte doar îndemnuile antrenorilor şi ale jucătorilor în teren, pentru că tribunele vor rămâne goale, după ce autorităţile au decis ca măsură de stopare a pandemiei de coronavirus ca din nou spectatorii să nu mai aibă acces pe stadioane sau în săli, nici măcar pe baza certificatului verde de vaccinare.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo se joacă duminică, 31 octombrie, de la ora 17:30, în etapa a 14-a din Liga 1 pe Sepsi Arena din urbea covăsneană şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sfântu Gheorghe, ca de altfel în toată ţara, continuă să fie o vreme frumoasă, cu cer senin, maxima zilei fiind prognozată la 14 grade, fără nici un pericol de precipitaţii. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Sebastian Colţescu din Craiova.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo

Sepsi are aceeaşi trei jucători absenţi din ultimele săptămâni, adică Vaşvari, Istvan Fulop şi slovenul Rep. În rest Cristiano Bergodi îşi poate alcătui echipa de start cum crede de cuvinţă, mai ales că este în căutarea primul succes în campionat.

ADVERTISEMENT

La Dinamo s-au redus mult problemele de efectiv, doar Mihaiu fiind accidentat iar Steliano Filip este incert. Au mai venit jucători în această perioadă însă nici unul nu va intra pe teren din primul minut, doar fundaşul Pinto şi mijlocaşul Espinosa, care au evoluat şi meciul trecut, cu Rapid, fiind incluşi în primul unsprezece.

Rednic spune că adevărata faţă a lui Dinamo se va vedea după pregătirea de iarnă

Sepsi nu a mai reuşit să repete parcursul impresionant din sezonul trecut, când a evoluat în play-off şi a reuşit după barajul cu Viitorul să obţină pentru prima oară calificarea în preliminariile unei cupe europene, de unde însă a ieşit, dramatic, la lovituri de departajare, din primul tur.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai obţinut de zece etape o victorie în Liga 1 dar antrenorul Mircea Rednic, care oricum a dat o altă faţă jocului echipei, spune că se va vedea cu adevărat acest lucru după ce se va încheia campania de achiziţii şi după perioada de pregătire din iarnă.

Cote la pariuri pentru jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo

Dezastrul din clasament al câinilor, ocupanţii penultimului loc înaintea Academiciii Clinceni, i-a determinat şi pe bookmakeri să meargă destul de decis pe succesul covăsnenilor. Sepsi are 1,50 cotă la victorie faţă de 6,50 pentru Dinamo. Un gol marcat de cîini are cotă 1,75.

Dacă punctele s-ar acorda pe baza istoricului meciurilor directe Dinamo ar trebui să fie declarată învingătoare, pentru că din patru deplasări în Covasna le-a câştigat pe primele trei şi abia anul trecut a pierdut pentru prima dată acasă la Sepsi. E drept, s-a scos cu alte două succese la Bucureşti.

ADVERTISEMENT