Sport

Sepsi – FC Voluntari 1-1, în etapa 20 din SuperLiga. Covăsnenii ocupă ultimul loc de play-off. Video

Sepsi și FC Voluntari s-au anihilat reciproc la Sf. Gheorghe. S-a terminat 1-1, rezultat în urma căruia covăsnenii sunt pe locul 6, cu 29 de puncte, la fel ca Petrolul (loc 7).
09.12.2022 | 20:56
Sepsi  FC Voluntari 11 in etapa 20 din SuperLiga Covasnenii ocupa ultimul loc de playoff Video
Sepsi Sf. Gheorghe - FC Voluntari Live stream ora 19:00 în etapa a 20-a din SuperLiga. Covăsnenii, victorie pentru play-off. Foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-12-2022
17:01

Sepsi - FC Voluntari 1-1 (Tudorie 21 / Nemec 76)

Vezi video cu cele mai importante faze AICI!

Min. 76: GOOOL FC Voluntari!!! Adam Nemec restabilește egalitatea!

Min. 21: GOOOL Sepsi!!! Alex Tudorie deschide scorul la o lovitură de colț după o deviere cu capul a lui Ninaj.

Min. 1: A început meciul!

09-12-2022
16:39

Echipele de start la Sepsi Sf. Gheorghe - FC Voluntari

Echipele de start la meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari.

  • Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, M. Tamaș, Dumitrescu – C. Matei, N. Păun, Rodriguez – Rondon, Tudorie, Ștefănescu. Rezerve: Began, Ispas, Ciobotariu, Dimitrov, Bălașa, I. Gheorghe, Francisco Junior, Achahbar, Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Rața, Meleke, Govea, Aliji – Nemec, Florea. Rezerve: Fernandez, Vlad, Andres, Andrei, Helder Tavares, Răduț, Merloi, N. Popescu, R. Popescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari are loc vineri, 9 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în etapa a 20-a din SuperLiga, fiind partida care deschide această rundă. Cele două echipe au jucat cu câteva zile în urmă, tot la Sfântu Gheorghe, în grupa A a Cupei României, gazdele învingând cu 4-0. Covăsnenii sunt pe locul 7, cu 28 de puncte, la un punct de play-off, iflovenii pe 9, cu 24 de puncte.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari

Întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari se dispută vineri, 9 decembrie, de la ora 19:00, pe „Sepsi OSK Arena” din localitatea covăsneană, în etapa a 20-a din SuperLiga. La partida care a adus calificarea celor de la Sepsi în sferturile de finală ale Cupei României, nu s-au înghesuit prea mulți spectatori, ilfovenii nereprezentând o echipă care să asigure rețetă de public.

ADVERTISEMENT

Poate că de această dată numărul doritorilor să asiste la evoluția echipei lui Cristiano Bergodi va fi mai mare decât cei 3.000 de la meciul din Cupă, mai ales că „alb-roșiii”sunt în plină cursă pentru intrarea în play-off și au mare nevoie de susținerea publicului. Altminteri, la nici un meci cu Voluntari tribunele nu au fost prea pline.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari se joacă vineri, 9 decembrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Sepsi Arena” din capitala județului Covasna, în etapa a 20-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 9 decembrie, la Sfântu Gheorghe soarele nu va ieși pe tot parcursul zilei, cerul rămânând acoperit, dar cu toate acestea șansele de ploaie sunt foarte reduse. dar nu va fi prea frig, maxima zilei la ora amiezii atingând 9 grade. Cert că va scădea la ora 19:00, dar nu mai mult cu patru grade. Unul dintre cei mai experimentați arbitri din lotul de SuperLiga, bucureșteanul Radu Petrescu, a fost desemnat să conducă acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari

Cristiano Bergodi se poate declara în general mulțumit de situația medicală a echipei sale. Nu poate fi pe deplin mulțumit deoarece va fi la acest meci fără atacantul ungur Roland Varga, 32 de ani, venit în vară din Polonia, de la Termalicas, dar cu ani buni jucați la Ferencvaros. La Sepsi, Varga a prins doar opt meciuri in SuperLiga, însă a marcat primele lui goluri, două, în victoria din Cupă cu FC Voluntari, după care s-a accidentat.

ADVERTISEMENT

Tot o absență de ultimă oră este și cea a lui Cătălin Golofca. Mai mereu rezervă, acesta și-a reziliat contractul cu gruparea covăsneană chiar în ziua meciului cu FC Voluntari. Nu este însă un lucru care să dea peste cap planurile tactice ale lui Bergodi, Golofca fiind unul dintre jucătorii care erau folosiți mai mereu pe finalul meciurilor sau chiar deloc.

Liviu Ciobotariu nu a fost foarte afectat de eșecul de Cupă, poate doar de proporțiile sale, pentru că FC Voluntari. Oricum avea șanse minime de a mai înainta în Cupă, dar vrea o atitudine totală diferită, în sensul pozitiv, la partida din SuperLiga. Așa cum s-a întâmplat la ultimul meci din campionat, când a surclasat pe Hermannstadt cu 3-0. Nu îi va avea la dispoziție pe cehul Droppa și pe italianul Marrone, ambii accidentați.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Voluntari

Pentru casele de pariuri nu există foarte multe semne de întrebare în privința numelui echipei care va câștiga acest meci. Sepsi este favorita certă a bookmakerilor, iar cota acordată este una foarte bună – 1,55, cu mari șanse de a tot scădea până la ora jocului. Ilfovenii, dacă ar da lovitura, ar avea o cotă de 7,50. Șansă dublă „X2” are o cotă foarte bună – 2,65, iar un gol înscris de oaspeți ajunge la 1,90.

Singurul lucru care vine ca un suport pentru echipa lui Liviu Ciobotariu este istoricul meciurilor directe la Sf. Gheorghe. Care, paradoxal, nu prea sună bine pentru Sepsi. Trupa lui Cristiano Bergodi nu a reușit să câștige decât de două ori, de trei ori s-au impus ilfovenii și patru jocuri s-au terminat la egalitate.

ADVERTISEMENT