Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana 3-1, în turul 2 preliminar al Conference League. Victorie istorică pentru covăsneni! Video

Sepsi OSK a câștigat primul ei meci din istorie în cupele europene. Echipa lui Bergodi s-a impus cu 3-1 în prima manșă din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League.
21.07.2022 | 07:42
Sepsi Sf Gheorghe  Olimpija Ljubljana 31 in turul 2 preliminar al Conference League Victorie istorica pentru covasneni Video
Sepsi a învins-o cu 3-1 pe Olimpija Ljubljana. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-07-2022
18:12

Sepsi Sf. Gheorghe - Olimpija Ljubljana 3-1

Min 90+3. GOOOL Sepsi!!! Karamatic deviază în poartă șutul lui Cosmin Matei !

Min. 83. GOOOL Sepsi Sf. Gheorghe!!! Nicolae Păun marchează cu capul din centrarea lui Andreas Dumitrescu!

Min. 66. Sepsi primește al doilea penalty, dar degeaba! După Marius Ștefănescu, Alexandru Tudorie ratează și el lovitura de pedeapsă! Vidovsek apără șutul expediat de atacant!

Min. 51. Sepsi începe în forță actul secund! Acțiune bune a lui Golofca, dar portarul oaspeților scoate de sub bara transversală!

Min. 45+5. Pauză la Sfântu Gheorghe!

Min. 45+4 – GOOOL Sepsi Sfântu Gheorghe!!! Marius Ștefănescu reușește să marcheze din penalty, după ce inițial portarul respinsese.

Min. 34 – Sepsi e aproape de gol după un corner, însă un fundaș al Oimpijei respinge cu capul de pe linia porții.

Min. 4 – GOOOL Olimpija Ljubljana!!! A deschis scorul prin mijlocașul Svit Seslar

Min. 1 – A început meciul de la Sfântu Gheorghe!

21-07-2022
17:46

Primul unsprezece trimis de Cristiano Bergodi cu Olimpija Ljubljana

Sepsi Sfântu Gheorghe visează la prima victorie europeană, în meciul de pe teren propriu cu Olimpija Ljubljana din preliminariile Conference League. Meciul poate fi urmărit pe canalul de Youtube al clubului.

Sepsi: 33. Niczuly – 88. Dimitrov, 44. Bălașa, 3. B. Mitrea, 27. R. Ispas – 77. Aganovic, 6. N. Păun 11. M. Ștefănescu – 90. Golofca, 99. Rondon, 8. I. Gheorghe

Rezerve: 12. Began, 98. Gedo, 5. J. Rodriguez, 7. G. Dragomir, 9. Tudorie, 13. Matei, 21. Bărbuț, 29. Damașcan, 45. D. Ciobotariu, 82. Ninaj, 30. A. Nistor. Antrenor: Cristiano Bergodi

Olimpija Ljubljana: 69. Vidovsek – 8. Lasickas, 2. Estrada, 6. Karamatic, 3. Sualeha – 19. Seslar, 30. Pilj, 10 Elanik – 18. Kvesic, 47. Prtajin, 11. Pedro.

Rezerve: Pintol – 9. Nukic,14. Ratnik 15. Crnomarkovic, 20. Lagundzic, 77. Ziljkic 34. Doffo, 97. Aldair. Antrenor: Albert Riera

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana are loc joi, 21 iulie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul primei manșe din turul 2 preliminar al Conference League. Covăsnenii, care sezonul trecut au debutat în Europa făcând două egaluri cu Spartak Trnava și ratând calificarea la lovituri de departajare, visează la primul succes din istoria clubului în Europa.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar al Conference League

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana se desfășoară joi, 21 iulie, ora 21:00, pe stadionul echipei covăsnene în manșa întâi a turului 2 preliminar al Conference League. Se speră ca stadionul să fie cât mai plin la acest meci, de departe cel mai dificil pentru reprezentantele României în această fază a competiției din Conference League.

ADVERTISEMENT

Stadionul a fost aproape plin și acum un an, la returul cu Spartak Trnava, echipa pregătită atunci de Leo Grozavu făcându-i pe fani să spere până în ultimul minut. Visul frumos s-a destrămat însă de la punctul cu var, unde slovacii au dovedit mai mult sânge rece și au obținut calificarea.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana se joacă joi, 21 iulie, de la ora 21:00 pe noul și modernul stadion al echipei din Covasna, în primul meci din turul 2 preliminar al Conference League, dar nici o televiziune nu și-a exprimat interesul pentru a cumpăra meciul. Acesta va fi transmis, din respect pentru fani, pe contul de Youtube al clubului. Îl mai puteți vedea și în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Joi, 21 iulie, vremea va fi frumoasă și foarte caldă, maximele urmând a urca în timpul prânzului până la 31 de grade. La ora partidei, ținând cont și de zona în care se află Sf. Gheorghe, vor fi condiții optime de joc, undeva în jur de 24 de grade, fără pericol de ploaie.

Meciul va fi condus de arbitrul scoțian Donald Robertson, 35 ani, fost jucător, care a mai arbitrat de două ori pe CFR Cluj, sezonul trecut de Conference League, 1-2 în deplasare la Randers Freja și în 2018 1-1 la Malmo în turul preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi poate alcătui un unsprezece de start foarte bun

Sepsi a făcut achiziții foarte bune în această vară. Au venit Dennis Ciobotariu și Rareș Ispas în defensivă, Ion Gheorghe, Cosmin Matei, Francisco Junior, care este accidentat, și Jonathan Rodriguez la mijloc și venezueleanul Mario Rondon în atac. Sepsi a cucerit deja al doilea trofeu, după Cupa României, învingând campioana CFR Cluj în Supercupă.

Sepsi a arătat un fotbal bun atât în Supercupă, cât și în prima etapă, unde a avut puterea să egaleze de la 0-2 pe terenul Universității Craiova. Frapant este faptul că în inima secuimii Cristiano Bergodi a reușit să cristalizeze un prim „unsprezece” în care mai bine de jumătate, opt jucători, sunt români.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, B. Mitrea, A. Dumitrescu – N. Păun, Aganovic – Bărbuț, C. Matei, M. Ștefănescu – Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi
  • Olimpija Ljubljana: Vidovsek – Lasickas, Milovic, Ratnik, Karamatic – Kvesic, Pilj, Doffo – Nukic, Prtajin, Ziljkic. Antrenor: Albert Riera

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana

Casele de pariuri văd în Sepsi o echipă capabilă să se impună în acest prim meci în fața slovenilor, drept pentru care le acordă cotă de 1,60 la victorie, față de 5,50 cât au primit oaspeții. Un gol marcat de Olimpija, evident nedorit de noi, are cota de 1,75. Varianta „1-3 goluri în meci Sepsi” are cotă de 1,35.

Sepsi are probleme în privința transportului de la meciul retur de săptămâna viitoare, de la Ljubljana spre România, deoarece nu a găsit charter, fiind un mare deficit de personal pentru avioane. Soluția unei curse de linie nu e viabilă, deoarece nu poate cuprinde toată delegația covăsneană și acest lucru dă mari bătăi de cap conducerii.

ADVERTISEMENT