Sport

Sepsi OSK, eliminare dramatică din Conference League. Loviturile de departajare, fatale ca și pentru FCSB. Video

Sepsi OSK a ratat calificarea înb turul trei preliminar al Conference League, fiind eliminată după lovoiturile de departyajare de Spartak Trnava.
29.07.2021 | 22:18
Sepsi OSK eliminare dramatica din Conference League Loviturile de departajare fatale ca si pentru FCSB Video
ADVERTISEMENT
29-07-2021
16:30

Sepsi OSK - Spartak Trnava 1-1 (Fofana 29 / K.Boateng 68) (0-0) (3-4 d.l.d.d.)

Vezi video cele mai importante faze AICI

RATARE Sepsi!!! Rep trimite peste poartă și Sepsi e eliminată (3-4)

GOOOL Trnava!!! Ristovski punctează cu siguranță (3-4)

GOOOL Sepsi!!! Tincu marchează cu un șut sus (3-3)

GOOOL Trnava!!! Ivan înscrie lejer (2-3)

GOOOL Sepsi!!! Ștefănescu transgormă cu siguranță! (2-2)

GOOOL Trnava!!! Savvidis marchează! (1-2)

RATARE Sepsi!!! Achahbar ratează! (1-1)

GOOOL Trnava!!! Prochazka egalează! (1-1)

GOOOL Sepsi!!! Bojic transformă! (1-0)

Arbitrul fluieră finalul celor 120 de minute! Calificarea se va decide după prelungiri!

Min. 120 – Fofana este și el eliminat la ultima fază, ambele echipe fiind în 10.

Min. 116 – Spartak Trnava rămâne în 10! Jakub Gric vede al doilea cartonaș galben după un fault comis asupra lui Achahbar.

Arbitrul fluieră finalul celor 90 de minute! Calificarea se va decide după prelungiri!

Min. 68 – GOOOL Spartak Trnava!!! Kelvin Boateng marchează din pasa lui Yusuf!

Min. 29 – GOOOL Sepsi!!! Fofana înscrie primul gol al covăsnenilor în cupele europene!

Min. 1 – A început meciul!

29-07-2021
15:41

Echipele de start la Sepsi OSK - Spartak Trnava

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Sousa, Tincu, Ștefănescu – Fofana, Păun – Damașcan, Vașvari, Rep – Chunchucov. Rezerve: Began, Gedo, Achahbar, Gonzalez, Ashkovski, Aganovic, Bojic. Antrenor: Leo Grozavu.

Spartak Trnava: Takac – Prochazka, Kosa, Anthony, Mikovic – Bukata, Savvidis, Gric – Cabral, Ristovski, Yusuf. Rezerve: Kamenar, Chudy, Tumma, Trajkovski, Ivan, Boateng, Yao, Vlasko. Antrenor: Michal Gasparik.

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Spartak Trnava are loc joi, 29 iulie, cu începere de la ora 19:30, în cadrul manşei secunde din turul 2 preliminar al Conference League. În primul joc, disputat în Slovacia, scorul a fost egal, 0-0.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Spartak Trnava

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Spartak Trnava se dispută joi, 29 iulie, de la ora 19:30 pe stadionul echipei covăsnene şi reprezintă manşa secundă a turului 2 preliminar din Conference League. Acest meci, primul pe teren propriu din istoria grupării covăsnene în cupele europene, a produs o mare emulaţie în oraş.

ADVERTISEMENT

Conform protocoalelor sanitare, sunt admişi spectatori în proporţie de 50 la sută din capacitatea stadionului, adică în jur de 5.000 de oameni vor putea asista la meci dacă vor prezenta şi testul negativ şi dovada schemei de vaccinare completă.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Spartak Trnava

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Spartak Trnava se joacă joi, 29 iulie, de la ora 19:30, în localitatea covăsneană şi va fi transmisă la televizor de canalele Digi Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Pentru joi, 29 iulie, meteorologii estimează temperaturi de 32-33 de grade în cursul zilei, probabil cu un grad-două mai puţin la ora partidei, însă există şi o marjă considerabilă privind posibilitatea de a avea parte de ceva reprize de ploaie. Va arbitra partida kosovarul Besfort Kasumi, cel care s-a aflat la centru în 2018 la România U21 – Liechtenstein U 21 4-0, meci în urma căruia tricolorii mici au obţinut calificarea la turneul final din Italia.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe  – Spartak Trnava

Antrenorul Leo Grozavu nu are foarte multă linişte înaintea returului cu echipa slovacă. Cel mai important om din defensiva sa, Bogdan Mitrea, va lipsi din cauza cartonaşului roşu luat în finalul partidei de la Trnava.

ADVERTISEMENT

O absenţă foarte grea şi lucrurile se complică şi mai mult prin faptul că un alt fundaş central, titular sezonul trecut, Ninaj, este accidentat. Mai sunt out cu probleme medicale Istvan Fulop, Golofca şi Bărbuţ, ultimii doi exact jucătorii de viteză din atacul lui Sepsi.

Leo Grozavu, improvizaţii în apărare

Situaţia existentă îl obligă pe Leo Grozavu să apeleze, ca şi cuplu de fundaşi centrali, la portughezul Hugo Sousa, venit în vară de la Astra, şi la Tincu, jucători care nu au mai evoluat niciodată împreună.

ADVERTISEMENT

Vor reveni în formula de start fotbaliștii care au început meciul din etapa precedentă cu Chindia de pe bancă: Aganovic, Rep şi Fofana. Cu un scor de 0-0 în turul de la Trnava, celor de la Sepsi le este suficient acum un succes la un gol pentru a se califica.

Echipele probabile la Sepsi Sf. Gheorghe – Spartak Trnava

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Sousa, Ștefănescu – Păun, Vașvari – Așkovski, Rep, Aganovici – Chuchunkov. Antrenor: Leo Grozavu
  • Spartak: Takac – Curma, Kosa, Twardzik, Mikovic – Prochazka, Bukata, Savvidis – Cabral, Vlasko, Yusuf. Antrenor: Michal Gasparik

Cote la pariuri pentru jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Spartak Trnava

Deşi covăsnenii sunt debutanţi în cupele europene, egalul de la Trnava i-a convins pe bookmakeri să vadă în trupa lui Leo Grozavu favorită la victorie şi la calificare. 1,75 este cota pentru succesul lui Sepsi în acest meci.

O victorie pentru Spartak Trnava are cota 4,75 şi un gol înscris de slovaci ajunge la 1,50. Nu sunt aşteptate multe schimbări ale tabelei de marcaj, pentru „total goluri peste 1,5” cota ajungând la 1,40. Şi varianta „şansă dublă 1X şi total goluri 0-4” este acceptabilă, cotă 1,45.

ADVERTISEMENT