Fotbal intern

Sepsi Sf. Gheorghe – U Craiova 0-1 în etapa 1. Koljic i-a salvat pe olteni în minutul 89. Pigliacelli, reacţie savuroasă: “Am arătat că avem c****!” Video

22.08.2020 | 22:04
Sepsi Sf Gheorghe  U Craiova 01 in etapa 1 Koljic ia salvat pe olteni in minutul 89 Pigliacelli reactie savuroasa Am aratat ca avem c Video
ADVERTISEMENT

Sepsi Sfântu Gheorghe – U Craiova 0-1 s-a jucat în etapa 1 din Liga 1. Oltenii au fost salvaţi de golul marcat de Elvir Koljic, reuşită care a venit în minuutl 89. Pentru olteni urmează partida cu Lokomotiv Tbilisi, în turul 1 preliminar din Europa League.

Sepsi – U Craiova 0-1 (Koljic 89) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 89 / GOOOOOL U Craiova!!! Elvir Koljic a urmărit perfect o minge care s-a plimbat prin careul lui Sepsi şi înscrie

Min. 56 / Pigliacelli a respins de pe linia porţii lovitura de cap a lui Bouhenna

Min. 43 / Mihăilă a ratat ocazia primei reprize, după ce mingea trimisă de acesta a fost parată cu pieptul de Niczuly.

Min. 4 / Deligiannidis a fost la un pas să marcheze, însă mingea trimisă de fotbalistul grec a fost reţinută de Pigliacelli.


UPDATE, 22 august, ora 16:20 / Au fost anunţate echipele de start pentru Sepsi – U Craiova. Marius Constantin, transferat în această vară, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, va debuta la Ştiinţa.

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, B. Mitrea, F. Ştefan – Deligiannidis, Aganovic, Vaşvari, Purece – Carnat, M. Ştefănescu. Antrenor: Leo Grozavu

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – A. Ivan, Koljic, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi


UPDATE, 22 august, ora 22:00 / Mirko Pigliacelli a oferit reacţia începutului de sezon în Liga 1. Italianul a explicat neaoş atitudinea oltenilor în meciul cu Sepsi.

“A fost un meci foarte frumos, un meci greu pentru noi. A fost și căldură mare. Dar, sincer, am arătat că suntem echipă tare, că avem c***e. Ne-am antrenat foarte bine și mergem mai departe. Am fost aproape de istorie sezonul trecut, dar am început din nou, am început tare.

A fost o experiență, am fost acolo, oricine credea ca suntem morți, dar am ajuns la ultimul meci, dacă dădeam al doilea gol nu știu cum se termina. Nu mai vreau să mă gândesc”, a declarat Mirko Pigliacelli.

Pigliacelli după meciul Craiovei cu Sepsi: "Am arătat că avem co*ie" ??

Pigliacelli după meciul Craiovei cu Sepsi: "Am arătat că avem co*ie" ??

Posted by SuperGoluri on Saturday, August 22, 2020


Sepsi nu a făcut un campionat grozav în sezonul abia încheiat, având chiar ceva emoţii în zona fierbinte, dar a fost aproape de prima mare performanţă din istoria clubului, calificându-se în finala Cupei României, pe care însă a pierdut-o cu 1-0 în faţa lui FCSB.

Craiova a trăit până în ultimele 90 de minute ale sezonului cu iluzia că va reuşi să readucă titlul în Bănie după o pauză de 29 de ani, însă a pierdut chiar în ultima etapă meciul decisiv, pe teren propriu, cu CFR Cluj, care astfel s-a încununat cu al treilea titlu consecutiv.

Sepsi Sfântu Gheorghe – U Craiova Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe – Craiova se joacă sâmbătă, 22 august, de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane, ca de obicei, de toate cele trei posturi care au drepturi de difuzare asupra Ligii 1: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Puteţi însă intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Sepsi, care nu a făcut nici un secret din faptul că este unul dintre cluburile din România, la fel ca şi campioana CFR Cluj şi divizionara secundă Csikszereda Miercurea Ciuc, care primesc mulţi bani de la guvernul Ungariei, are un buget incredibil pentru fotbalul românesc pe timp de pandemie şi a făcut deja o impresionantă campanie de achiziţii, având clar ca obiectiv intrarea în play-off pentru acest sezon.

Ambele echipe au fost active la achiziţii

Au venit portarul Jesus Fernandez de la CFR Cluj, mijlocaşul Aganovic, fost şi la FCSB, Brian Nouvier, care revine la Sfântu Gheorghe sau Adam Bajrovic, vârful suedez de origini bosniace, ultima oară în campionatul elen, plus câţiva jucători români.

Nici Craiova nu a stat, însă aici balanţa veniri-plecări este echilibrată, în sensul în care au venit fundaşii Marius Constantin şi Papp şi atacantul Tudorie, dar au plecat Uros Cosic, Qaka şi Gustavo.

Repetiţie pentru debutul în Europa League

Craiova nu a avut parte de un debut mai jejer în noul sezon, mai ales că joia viitoare va începe şi cursa pentru grupele Europa League cu turul 1 preliminar în Georgia, împotriva lui Lokomotive Tbilisi. Aşa încât partida de la Sfântu Gheorghe e o repetiţie cum nu se putea mai bună înaintea debutului european. 

Bookmakerii merg cu experienţa Craiovei, căreia îi acordă cota de 2,10 la victorie. Sepsi a primit cotă de 3,65, dar o variantă deloc rea, ţinând cont că alb-roşii au ofensivă bună, este un gol marcat de gazde, care este cotat cu 1,50.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – U Craiova: 1,37 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!