Sport

Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova 0-1, în etapa a 16-a din SuperLiga. Vătăjelu aduce 3 puncte norocoase pentru Rădoi. Video

Universitatea Craiova câștigă în deplasare cu Sepsi, scor 1-0, cu un gol marcat de Vătăjelu. Gazdele au ratat marile ocazii și au avut două bare pe final.
29.10.2022 | 19:31
Sepsi Sf Gheorghe  Universitatea Craiova 01 in etapa a 16a din SuperLiga Vatajelu aduce 3 puncte norocoase pentru Radoi Video
Ștefan Baiaram, titular pentru Universitatea Craiova în partida cu Sepsi. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
29-10-2022
17:08

Sepsi - Universitatea Craiova 0-1 (Vătăjelu 57)

Universitatea Craiova își consolidează locul în play-off după 1-0 cu Sepsi, în deplasare. A patra înfrângere consecutivă pentru echipa lui Bergodi, care a avut din nou ghinion. Oltenii au fost salvați de șutul lui Vătăjelu, intervențiile lui Arlauskis și barele din final. Iată cum arată clasamentul.

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Vezi cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+5. Final de meci

Min. 90+3. Ghinion teribil pentru gazde, care lovesc din nou bara pe acest final de meci.

Min. 88: Ocazie uriașă pentru Sepsi. Safranko lovește bara cu o lovitură de cap, iar apoi Varga trimite peste poartă din ricoșeu.

Min. 57: GOOOL Universitatea Craiova! 0-1. Bogdan Vătăjelu înscrie cu un șut superb, de la marginea careului, direct în vinclu.

Min. 54: Rondon, o nouă ocazie mare. Șutează puțin pe lângă poarta lui Arlauskis.

Min. 52: Arlauskis scoate senzațional la șutul lui Rondon.

Min. 48: Baiaram nu îl poate învinge pe Niczuly, se ridică fanionul după încheierea fazei.

Min. 45+1: Finalul primei reprize.

Min. 39: Baiaram, prima mare ocazie a Universității. Trimite puțin pe lângă poartă.

Min. 34: Arlauskis intervine salvator și la șutul bun al lui Aganovic.

Min. 22: Arlauskis își salvează echipa la o mare ocazie a gazdelor.

Min. 21: Șutul lui Papp, din poziție foarte bună, este blocat.

Min. 8: Rondon ratează prima ocazie a partidei, după o pasă excelentă de la Cosmin Matei.

Min. 1: A început partida.

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, M. Tamas, Dumitrescu – Aganovic, Rodriguez – Rondon, C. Matei, Ștefănescu – Safranko. Rezerve: Began, Ispas, Bălașa, Da Silva, Golofca, Bărbuț, Varga, Achahbar, Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova: Arlauskis – Papp, Mitrea Screciu – Hanca, Crețu, Căpățînă, Nistor, Vătăjelu – Baiaram, Rivaldinho. Rezerve: Lazar, Martic, Găman, Mateiu, Vînă, Florescu, Cîmpanu, Roguljic, Markovic. Antrenor: Mirel Rădoi.

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 29 octombrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 16-a din SuperLiga, prima din returul sezonului regulat. Covăsnenii au înregistrat trei eşecuri consecutive, ieşind din zona de play-off. Ocupă locul 8, cu 19 puncte. Oltenii sunt pe locul 4, cu 24 de puncte.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheoeghe – Universitatea Craiova

Confruntarea Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova se desfăşoară sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul care poartă numele clubului din localitatea covăsneană, o arenă micuţă dar modernă, ridicată din banii primiţi de la guvernul de la Budapesta. Stadionul nu are o mare capacitate, dar este dotat cu absolut tot ce trebuie.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă la acest meci tribunele vor fi pline, aşa cum se umplu întotdeauna la meciurile cu echipele de top din SuperLiga, creând o atmosferă plăcută. Suporterii covăsneni sunt civilizaţi, nu crează probleme. La meciul cu FSCB au cântat Imnul Ţinutului Secuiesc iar fanii de la Bucureşti au răspuns cu Deşteaptă-te române şi desfăşurând la final de meci steagul tricolor. Este foarte probabil ca şi fanii Craiovei care vor veni la meci să procedeze la fel.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Sepsi OSK din localitatea covăsneană, în etapa a 16-a din SuperLiga şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 29 octombrie, la Sfântu Gheorghe este o autentică zi de toamnă,, cu un cer senin şi fără ca să existe vreo schimbare în această direcţie cel puţin până luni, 31 octombrie, Temperatura maximă a zilei, în jurul orei 15, este de 17 grade, dar la startul jocului va fi cam frig, pentru că vom avea în jur de 9-10 grade. Conduce acest meci arbitrul Marian  Barbu din Făgăraş.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Antrenorul Cristiano Bergodi parcă s-ar afla în vestitul motagne-russe, când cu urcări spectaculoase cu victorii consecutive, când cu coborâşuri vertiginoase, eşecuri la rând. Pentru a doua oară în acesr sezon Sepsi a pierdut trei partide la rând şi meciul cu oltenii nu e deloc uşor. Au început să se audă zvonuri privind o posibilă despărţire de tehnicianul italian, care are tot lotul disponibil pentru a încerca redresarea.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi nu îl are la dispoziţie pe cel mai bun fundaş al său, portughezul Raul Silva, în continuare accidentat şi supărat pe numeroasele greşeli ale lui Paul Papp îl va trece pe bancă, iar Screciu va coborî din nou din linia mediană în cea de fund. Important este şi faptul că Andrei Ivan este în regulă şi poate juca.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri, deşi au suferit trei înfrângeri la rând covăsnenii rămân favoriţi la obţinerea celor trei puncte, ce e drept, la o cotă foarte avantajoasă, de 2,40 în timp ce oaspeţii din Bănie au primit cota de 3,30. Şansă dublă 1X are cotă de 1,45 iar şansă dublă X2 cotă de 1,65. Un gol marcat de Sepsi ajunge la cota de 1,40 iar unul al oaspeţilor la 1,55.

ADVERTISEMENT

Au fost meciuri echilibrate la Sfântu Gheorghe, majoritatea câştigate de echipa locală, la diferenţe minime de fiecare dată, ultimul succes în campionat pentru olteni datând din 2020. De atunci Universitatea nu a mai reuşit să se impună la Sfântu Gheorghe, ba, mai mult, a fost învinsă de câteva ori şi pe teren propriu.

 

 

ADVERTISEMENT