Video. Sepsi scapă pentru moment de locurile de retrogradare după ce a învins ACS Poli

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
02/02/2018, 13:10
Video. Sepsi scapă pentru moment de locurile de retrogradare după ce a învins ACS Poli

Update. Sepsi a primit vizita formaţiei ACS Poli Timişoara, scor 1-0, în etapa 23 din Liga 1 Betano, unicul gol fiind înscris de Hadnagy. Meciul s-a jucat pe stadionul “Ilie Oană”. Nou-promovata se află pe locul 12, cu 18 puncte, iar ACS Poli Timişoara ocupă poziţia a 9-a, cu 26 de puncte. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE!


UPDATE: Avem echipele de start ale partidei: 

Sepsi OSK: Rîmniceanu-Dalmau,Viera,Obsivac,Sato-Ghinga,Gorrin-Oliveira,Fülöp,Hamed-Kuku

Timişoara: Curileac – Străuţ, Khubutia, Melinte, Şeroni – Artean, Vaşvari – Ciucur, Enescu, Bîrnoi – Drăghici. 


Sepsi Sf Gheorghe şi Poli Timişoara se întâlnesc în primul meci al stagiunii de primăvară din Liga 1 Betano. Cele două echipe încearcă să adune cât mai multe puncte pentru play-out în aceste patru etape care au mai rămas de disputat din sezonul regulat. Sepsi este pe loc retrogradabil în acest moment, 13, în timp ce Timişoara e momentan la 11 puncte de “zona fierbinte”. VEZI AICI MECIUL ONLINE!

SEPSI – TIMIŞOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Sepsi Sf. Gheorghe e performera Ligii 1 Betano în această perioadă de mercato. Noul antrenor, Eugen Neagoe, a adus nu mai puţin de 12 jucători la Sepsi, cel mai cunoscut dintre ei fiind un jucător care a evoluat pentru Chelsea! (TOATE DETALIILE AICI)

SEPSI – TIMIŞOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. “Ungurii” de la Sepsi nu vor să mai audă manifestări xenofobe

SEPSI – TIMIŞOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Jucătorii de la Sepsi Sf. Gheorghe încep să aibă o problemă cu manifestările xenofobe de la meciurile pe care le joacă în Liga 1. Attila Hadnagy, căpitanul şi veteranul echipei, spune că nu înţelege de unde atâta ură şi face o propunere pentru conducătorii fotbalului românesc (TOATE DETALIILE AICI)

SEPSI – TIMIŞOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Timişorenii sunt total debusolaţi de alegerea făcută de Gabriel Torje, care a ales să semneze cu Dinamo. Antrenorul Ionuţ Popa afirmă că vorbise cu impresarul lui Torje şi era convins că acesta va alege să semneze cu ACS Poli. În plus, Popa îşi făcuse şi planuri referitor la postul în teren al mijlocaşului! (TOATE DETALIILE AICI)

 

Ştirea MOMENTULUI

Săpunaru s-a înţeles cu CFR Cluj! Ce salariu va câştiga la campioana României

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.