Sepsi a mai adus doi jucători! Nou-promovata a ajuns la 13 transferuri

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/02/2018, 10:02
Sepsi a mai adus doi jucători! Nou-promovata a ajuns la 13 transferuri

Sepsi a mai adus încă doi jucători. Mijlocaşul scoţian Nick Ross şi mijlocaşul de bandă din Mali, Ibrahima Tandia, au semnat pe câte cinci luni cu nou-promovata, cu opţiune de prelungire pentru un sezon. Ross a mai activat la Inverness şi Dundee F, iar Tandia a jucat în Ligue 2, la FC Tours.

Sepsi a ajuns deja la 13 transferuri realizate în această iarnă: Jure Obsivac, Albert Dalmau, Benjamin Kuku, Alex Gorrin, Yasin Hamed, Marko Simonovski, Alexandru Chiriţă, Victor Rîmniceanu, Ousmane Viera, Daisuke Sato şi Filipe Oliveira.

Echipa merge

Neagoe a început anul cu dreptul la Sepsi şi se felicită pentru mutările din această iarnă: “Oliveira este un jucător valoros, dar am adus şi alţi fotbalişti buni. I-am adus şi sper să creştem de la joc la joc. Ne-a ieşit restructurarea echipei. Am avut 9 jucători care au evoluat prima oară împreună. Şi dacă pierdeam nu mă plângeam, că mi-au venit mulţi jucători şi nu am avut timp de omogenizare”.

Sepsi se află pe locul 12 în Liga 1, cu 18 puncte, trei peste Gaz Metan Mediaş şi opt în faţa lui Juventus Bucureşti.

Ştirea MOMENTULUI

Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de Viitorul-Racing Luxemburg! “Nu este nimic câştigat”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.