Sepsi acuză arbitrajul de la meciul cu Voluntari! “Au direcţie împotriva noastră”

Razvan Nicolae   
in Fotbal intern
20/03/2018, 00:49
Sepsi acuză arbitrajul de la meciul cu Voluntari! “Au direcţie împotriva noastră”

Eugen Neagoe s-a plâns la finalul meciului de la Sfântu Gheorghe de arbitrajul lui Cătălin Popa. Antrenorul lui Sepsi OSK susţine că echipa lui merita să primească un penalty la scorul de 2-1 pentru covăsneni şi că există o direcţie împotriva clubului.

Cred că a fost penalty şi atunci, probabil, se făcea 3-1 şi se termina meciul. Din păcate, ăsta este fotbalul, am fost egalaţi în prelungiri. Chiar dacă Voluntariul, în repriza a doua, ne-a adus în terenul nostru fără voia noastră, am avut nişte contraatacuri foarte periculoase. Îmi pare rău că am pierdut două puncte, era foarte important să câştigăm acest joc. N-am ce să le reproşez băieţilor, au făcut tot ce trebuia, dar au făcut unele greşeli. Asta este situaţia. Dacă oamenii care ne conduc, care ne arbitrează au direcţie să arbitreze împotriva noastră, măcar să ne spună, să nu ne mai batem, să muncim în fiecare zi. Am pierdut două puncte mari, dar asta este, mai sunt încă 12 jocuri”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului.

Niculescu critică şi el arbitrajul de la Sepsi – Voluntari 2-2

Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, a descoperit un singurul plus după meciul de la Sfântu Gheorghe. Singurul lucru îmbucurător din acest meci este că am luptat până la final, am reuşit să marcăm pe final de joc. N-aş vrea să mă umplu de penibil să spun până nu văd fazele, dar din spusele celor din jurul meu şi telefoanele pe care le-am primit după meci, am înţeles că la primul lor penalty, la primul lor gol din penalty nu a fost penalty. Iar la golul doi, jucătorul care a primit mingea şi a obţinut acel penalty a plecat din poziţie clară de off-side. Toată lumea spune că a fost penalty clar la noi, acum rămâne să revăd meciul şi după aceea vă pot spune cu siguranţă, dar dacă e aşa cum am auzit, nu e în regula. Nu e în regulă deloc, de ce nu intervine asistentul şi la noi sau al patrulea arbitru?”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×