Fotbal intern

Sepsi vrea titlul în Liga 1 Betano, după ce a egalat FCSB! Dică: “Felicitări”

15.09.2018 | 19:06
Sepsi vrea titlul in Liga 1 Betano dupa ce a egalat FCSB Dica Felicitari

Sepsi vrea titlul în Liga 1 Betano, iar antrenorul clubului, Eugen Neagoe, este cel care a făcut anunţul după partida câştigată în campionat, scor 3-0 cu Concordia Chiajna. Promovată în primul eşalon în stagiunea trecută, clubul din Sf Gheorghe şi-a setat un obiectiv curajos pentru al doilea an în care activează în Liga 1 Betano.

Sepsi a egalat-o pe FCSB la puncte după meciul cu ilfovenii, din cadrul etapei a VIII-a, iar Nicolae Dică a fost întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă ce părere are despre parcursul bun al elevilor lui Eugen Neagoe şi dorinţa acestora de a face performanţă:

Neagoe nu glumeşte! Sepsi vrea titlul în Liga 1 Betano

“E bine că îşi doresc să câştige campionatul, au început foarte bine. Şi în sezonul trecut au avut evoluţii foarte bune în play-out. Felicitări celor de acolo pentru că am văzut că cei din conducerea clubului de acolo sunt foarte ok din toate punctele vedere. Este un lucru bun că îşi doresc să câştige campionatul. Cu cât mai multe echipe îşi doresc să câştige campionatul, cu atât acesta va fi mai puternic”, a declarat Nicolae Dică.

FCSB nu a jucat însă, având de disputat meciul cu CFR Cluj, din Gruia, programat pentru duminică, de la ora 21:00. Chiar şi aşa, Sepsi vrea să fie campioana României, iar Eugen Neagoe este cel care a făcut anunţul: “Am mai spus şi nu vreau să par caraghios, mi-aş dori să câştig campionatul. Am făcut acest lucru ca jucător de 2 ori, nu ştiu dacă vom reuşi. Asta e dorinţa mea. Dar, ca să fiu realist, mi-aş dori o clasare mai bună ca anul trecut, când am terminat pe locul 9, nimeni nu ne dădea nicio şansă după prima parte a campionatului. Anul acesta mi-aş dori o clasare mai bună. Dacă vom obţine rezultate, cu siguranţă nu ne vom da la o parte.

Băieţii sunt de mare caracter şi merită să fie în primele locuri. Doar noi, FCSB şi Viitorul am avut cel puţin 2 jucători la naţionala de tineret la partida foarte importantă cu Bosnia. Nu ştiu ce probleme sunt la alte echipe, eu mă concentrez la ce avem noi de făcut. Suntem bine din toate punctele de vedere. Jucătorii sunt plătiţi, chiar dacă nu avem salarii foarte mari, sunt plătiţi la zi. E meritul conducătorilor pentru că fără liniştea pe care ne-o oferă n-am putea să muncim aşa cum o facem”, a declarat Eugen Neagoe la un post de televiziune.

Sepsi vrea titlul în Liga 1 Betano, după ce a egalat FCSB la puncte. Eugen Neagoe în meciul de fotbal dintre Sepsi Osk şi Dunărea Călăraşi, din etapa a VII-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, vineri, 31 august 2018
Sepsi vrea titlul în Liga 1 Betano, după ce a egalat FCSB la puncte. Eugen Neagoe în meciul de fotbal dintre Sepsi Osk şi Dunărea Călăraşi

În sezonul trecut, primul din Liga 1 Betano, Sepsi OSK Sf Gheorghe a evoluat în play-out şi a terminat stagiunea pe locul opt al clasamentului, după FC Dinamo Bucureşti. În acest moment, clubul este pe primul loc, la egalitate de puncte de FCSB şi Astra Giurgiu, care tocmai a bătut-o pe Dinamo cu 2-1. În runda cu numărul opt, Sepsi s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Concordia Chiajna, după dubla lui Ibrahima Tandia. A mai marcat şi Istvan Fulop.