Life

Septembrie 2022, lună dură pentru aproape toată lumea! Zodiacul chinezesc, realizat de astrologul Marian Golea

Astrologil Marian Golea a realizat previziunile pentru luna septembrie 2022. Zodiacul chinezesc vine cu câteva vești care nu sunt tocmai încântătoare! Maimuțele se numără printre puținele care o duc bine.
05.09.2022 | 17:02
Septembrie 2022 luna dura pentru aproape toata lumea Zodiacul chinezesc realizat de astrologul Marian Golea
Astrologul Marian Golea, previziuni pentru luna septembrie 2022. Foto: Captură Prima TV
ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt șefi în luna septembrie. Pot face orice. Vor atinge aurul. Bivolii au nevoie de ajutor, iar cei care îi pot ajuta sunt Șobolanii. Au o stea proastă în luna septembrie. Cineva le poartă sâmbetele. Trebuie să aibă grijă cu cine vorbesc despre planurile.

Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie, realizat de Marian Golea

Și Tigrii au o lună plină de stres și de cheltuieli total neprevăzute la care nu s-au gândit nici în visele lor negre. Trebuie să fie atenți la proprietăți și la business-uri.

ADVERTISEMENT

Iepurii au steaua bolilor pe ei. Sunt cei mai dezavantajați din punct de vedere astrologic în toată luna. Asta nu înseamnă că se îmbolnăvesc, însă nu trebuie să neglijeze micile atenționări.

Dragonii nu stau nici eu formidabil. S-ar putea să cadă pe gânduri. Pot avea o stea a depresiei. Nu îi ajută starea interioară, ci prietenul secret, Cocoșul, fiind o lună de Cocoș.

ADVERTISEMENT

Șerpii și Maimuțele au o lună bună

Șerpii sunt bine aspectați. Fac o învârteală, știu să se strecoare pe unde trebuie. Caii o duc foarte bine, însă au tendința să se poticnească, să creadă că sunt conduși de alții. Dacă renunță puțin la orgoliu, totul decurge cum trebuie.

Oile au puțină lumină în septembrie. Încearcă să o ducă mai bine. Anul ăsta nu e unul bun pentru Oi. Maimuțele au o perioadă destul de bună. Maimuțele vor face cam tot ce vor.

ADVERTISEMENT

Apoi, Cocoșii nu o duc prea bine. Au două stele de metal în toată luna septembrie. Este atenționată și zona de vest a lumii, nu doar cei născuți sub zodia Cocoșului.

Câinii trebuie să aibă grijă. Se simt mereu alergați. Simt că aleargă după două sute de iepuri, dar nu prind niciunul. Mistreții sunt cam la fel precum Câinii, doar că nu sunt la fel de perseverenți precum Câinii. E o lună bună de petrecut cu familia. Familia îi poate ajuta.

ADVERTISEMENT

Previziunile astrologului au fost realizate în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.