Life

Șerban Copoț, jignit pentru că merge cu o mașină de 2.000 de euro: „A râs de mine, mi-a zis că sunt sărac”

Prezentatorul de la iUmor a povestit cum a fost jignit în trafic pe motiv că se afla la volanul unei mașini ieftine. Ce mesaj a transmis Șerban Copoț?
15.09.2022 | 12:35
Serban Copot jignit pentru ca merge cu o masina de 2000 de euro A ras de mine mia zis ca sunt sarac
Șerban Copoț, criticat pentru mașina pe care o conduce. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Este de mulți ani în lumina reflectoarelor, însă Șerban Copoț nu a lăsat faima să-l schimbe. Prezentatorul de la iUmor nu pune preț pe lucrurile materiale, iar mașina pe care o conduce prin oraș nu valorează mai mult de 2000 euro. Pentru acest lucru a fost criticat, iar el a decis să transmită public un mesaj.

Șerban Copoț, jignit pentru că nu conduce o mașină scumpă. Cine a râs de prezentatorul de la iUmor?

Șerban Copoț este în lumina reflectoarelor încă de pe vremea când făcea parte din trupa Animal X, care a făcut furori în anii 2000.

ADVERTISEMENT

În prezent, moderează emisiunea iUmor și se bucură de succes. Totuși, artistul nu s-a lăsat furat de mirajul celebrității și nu pune preț pe lucrurile materiale.

Șerban Copoț este tatăl a trei copii, astfel că în loc să investească în mașini, are alte priorități. Prin oraș, se deplasează cu o mașină care valorează 2000 de euro, ceea ce l-a făcut să-și atragă și unele critici.

ADVERTISEMENT

În mediul online, artistul a dezvăluit că a fost jignit în trafic și privit cu superioritate de cei care se aflau la volanul unor autoturisme scumpe.

„Asta e mașina mea de umblat prin oraş. Este un Citroen C1 din 2006. Acum câteva zile, cineva in trafic a râs de mine că sunt un ‘sărak’, că nu mă dau cu ceva bengos, care să mă ‘scoată la valoare’”, a scris Șerban Copoț pe Facebook, în descrierea unei fotografii în care se vede și mașina sa.

ADVERTISEMENT

„Este loc şi pentru săraci ca mine sub soare”

De altfel, Șerban Copoț le-a transmis celor care îl critică faptul că „au câștigat” și că nu poate, dar nici nu își dorește să se ridice la nivelul lor. Prezentatorul iUmor a fost, bineînțeles, sarcastic.

„Sunt sărac, urât, am şi chelit… sunt ultimul terminat. Voi sunteți cei mai tari, cu valoare, frumoşi, pensaţi, epilați şi cu succes la femei. Liniştiți-vă! Eu nu mă pot ridica la valoarea voastră, deci va rog să mă ignorați că nu sunt pe jmecherie ca voi.

ADVERTISEMENT

Ați câştigat! E bine? Nu avem absolut nimic în comun şi este foarte bine aşa. Este loc şi pentru săraci ca mine sub soare”, a completat Șerban Copoț.

Vedetele care i-au sărit în apărare lui Șerban Copoț

În secțiunea de comentarii, mai multe vedete i-au sărit în apărare lui Șerban Copoț. Kamara a mărturisit că s-a aflat într-o situație similară în trecut.

„Unii cred că mașina dă valoare omului. Alții au înțeles că omul dă valoare lucrurilor. De aceea stilouri sau ciorne simple ale scriitorilor, haine ale actorilor, instrumente vechi atinse de talente vor costa mereu mai mult decât BMW- ul oricărui manelar care arata cu degetul către tine”, i-a transmis și Oana Mareș.

ADVERTISEMENT
Tags: