Life

Șerban Huidu, dezvăluiri șoc după accidentul cu victime din 2011. Ce i-a cerut lui Marian Godină

10.04.2021 | 12:21
Serban Huidu dezvaluiri soc dupa accidentul cu victime din 2011 Ce ia cerut lui Marian Godina
Șerban Huidu, dezvăluiri șoc după accidentul cu victime din 2011. Ce i-a cerut lui Marian Godină Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a făcut dezvăluiri șocante cu privire evenimentele de după accidentul cu victime din 2011. El a spus ce i-a cerut lui Marian Godină. 

Cel din urmă a fost polițistul care l-a transportat la spital pe prezentatorul TV. În timpul deplasării au avut loc discuții tensionate între cei doi.

ADVERTISEMENT

Trei oameni au murit în urma accidentului din 16 octombrie 2011, provocat de Șerban Huidu. El a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și nu mai are voie să se urce la volan în următorii șase ani.

Șerban Huidu, dezvăluiri șoc după accidentul cu victime din 2011. Ce i-a cerut lui Marian Godină

Șerban Huidu a povestit ce s-a întâmplat imegiat după tragicul accident. Prezentatorul a fost transportat la spital de celebrul polițist Marian Godină, iar discuția dintre cei doi a fost una șocantă.

ADVERTISEMENT

Moderatorul de la Cronica Cârcotașilor a fost acuzat că a băut și din cauza acesta a provocat accidentul în care au murit trei oameni. Replica lui Huidu a fost surprinzătoare, el i-a spus polițistului să îl împuște în cap.

„După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm…,” a povestit el

ADVERTISEMENT

„Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!”. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu,” a adăugat.

Discuția a fost cofirmată și de Marian Godină. La cinci ani după teribilul accident, polițistul a scris pe Facebook o postare în care a relatat ce s-a întâmplat la momentul respectiv: „am primit misiunea de a-l duce pe Şerban Huidu la Spitalul Județean Braşov pentru a-i recolta probe. (…) Nu l-am jignit, dar i-am adresat lui Şerban vorbe grele”.

ADVERTISEMENT

„Era oricum în stare de şoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. (…) Şerban mi-a zis să-l împuşc. Am reacționat la fel de idiot şi i-am spus că probabil aş face-o, dacă legea mi-ar permite,” a adăugat el.

ADVERTISEMENT