Life

Șerban Huidu îi critică dur pe cei care o judecă pe Laurette: „Ce dețineți în loc de inimă?”

15.03.2021 | 16:18
Serban Huidu ii critica dur pe cei care o judeca pe Laurette Ce detineti in loc de inima
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu i-a criticat dur pe cei care o judecă pe Laurette după scandalul în care este implicată de câteva zile. Cântăreața a fost agresată fizic într-un hotel din Capitală și s-a ales ru vânătăi grave pe suprafața corpului. 

Realizatorul TV de la „Cronica Cârcotașilor” îi acuză pe cei care au lansat comentarii răutăcioase la adresa fostei asistente TV și care s-au bucurat de răul pe care l-a îndurat.

ADVERTISEMENT

Atât bărbații, cât și femeile au judecat-o pe vedetă după acest incident și au afirmat că merita să încaseze loviturile, lucru care l-a scos din sărite pe prezentatorul de la Prima TV.

Șerban Huidu îi critică dur pe cei care o judecă pe Laurette: „Ce dețineți în loc de inimă?”

Șerban Huidu a rămas șocat de ce au putut spune internauții despre loviturile încasate de Laurette într-o cameră de hotel din București. Incidentul a avut loc marțea trecută, 9 martie, iar vedeta îl cunoștea pe agresorul respectiv. Mai

ADVERTISEMENT

„Mulți bărbați consideră că femeia este o b…ă și că merită bătută, că doar este panaramă. Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c…..l, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi. Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, dacă nu asculta!».

Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o d…u de panaramă!», «borfette, așa meriti» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie.

ADVERTISEMENT

Prostituție a existat și va exista cât e lumea. Nu spun că Laurette e prostituată, nu am niciun fel de dovezi. Dar chiar dacă ar fi fost, chiar dacă ar fi fost bătută o prostituată, cum d….u să te bucuri de asta? Cum naiba să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală?

Dragi femei, ce mama mă-sii detineți în loc de inimă? Cât despre gibonii care își încearcă puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: să vă văd pe toți, vreo zece ani, lângă Liviu Dragnea, să îi cântați la muzicuță și să vă dați la moaca între voi””, a transmis Șerban Huidu pe site-ul Cronici pe bune.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu, criticat de fani după ce i-a luat apărarea lui Laurette

Fanii i-au lăsat comentarii acide prezentatorului de la Prima TV după ce a scris acest articol și l-au întrebat de ce îi dă atâta atenție, pe motiv că Laurette ar fi practicat prostituția și nu merită luată în seamă.

„Nu sunt de acord cu faptul că a fost bătută, dar îi acordați prea multă atenție de parcă ar fi cine știe ce somitate, e o simplă femeie care practică prostituția nicidecum vedetă! Câte amărâte nu au luat bătaie de la clienți sau pești și nu le-a mai mediatizat nimeni. Hai să-i plângem de milă lui Laurette”, a fost unul dintre comentariile de pe Facebook.

 „Săracul om, nu poate să-și mai exprime propria părere, că-i săriți toți în cap de când cu accidentul… Indiferent ce postează este imposibil să nu i se aducă aminte de ce a făcut! Ce lume rea”, i-a luat un fan apărarea, după ce internauții i-au reamintit de accidentul grav provocat în 2011, soldat cu trei decese.

ADVERTISEMENT