Life

Șerban Huidu îl mitraliază pe Klaus Iohannis după alegeri: „Când ai venit la București ca premierul PSD al prostănacului Geoană, ai uitat, nu?”

08.12.2020 | 12:12
Serban Huidu il mitraliaza pe Klaus Iohannis dupa alegeri Cand ai venit la Bucuresti ca premierul PSD al prostanacului Geoana ai uitat nu
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu și-a dat cu părerea despre rezultatul alegerilor parlamentare care au avut loc pe 6 decembrie și a comentat, printre altele, mica victorie obținută de AUR, dar și situația în care se află partidul aflat la guvernare, PNL, pe care jurnalistul nu îl critică atât de vehement, în comparație cu președintele României.

Huidu susține că Ludovic Orban a fost un premier bine intenționat și că onestitatea lui nu s-a văzut suficient de tare, iar principalul vinovat pentru dezastrul în care se află PNL ar fi chiar președintele Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Cârcotașul a dat un vot de încredere guvernului condus de Orban și a scris pe blogul său că nu își imaginează cum arăta România dacă guvernul Dăncilă gestiona pandemia de coronavirus.

Șerban Huidu, atac la Iohannis după rezultatul alegerilor parlamentare

„Problema lui Orban e că e om de onoare. Și nu a renunțat la cei ce l-au ajutat. Cum face Klaus acum.Să îți fie rușine păpușa stricată care vedea pesede vinovat pentru toată neputința proprie.

ADVERTISEMENT

Când ai venit la București ca premierul pesede al prostănacului Geoana ai uitat nu? Noi nu am uitat. Sau probabil și pentru asta tot pesede era de vină”, a scris Șerban Huidu pe site-ul său.

Huidu a dat de pământ și cu formațiunea USR-PLUS, care, deși a luat mai mult voturi decât la alegerile locale, nu a obținut deloc scorul pe care îl visa: „Să trecem la marii reformiști. Usr plus, alianța pe care toți o dau de dreapta dar e neomarxistă până în măduva oaselor. Aici nagâțul principal (n.r.: se referă la Dacian Cioloș), îmbuibat ani de zile cu bani de la stat, a făcut covid și l-a lăsat pe prietenul lui Poc să conducă ostilitățile. Cum care prieten? Ăla mai charismatic decât o colonoscopie”.

ADVERTISEMENT

Despre AUR: „Ei sunt covidioții care nu poartă mască”

Nu i-a menajat nici pe cei de la AUR: „Ei sunt covidioții care nu poartă mască, ei sunt cei ce pun Rrrrrromănia și rrrrrrrromânismul pe primul loc. Dacii liberi.

Acest discurs populist și în mare parte de căcat, ține și e îmbrățișat de tot mai mulți retarzi, care fie nu au prins ororile comunismului fie le-au uitat. Din păcate astfel de pângăriri ale unor sentimente frumoase aruncă în derizoriu dragostea de țară, apartenența la neam etc. Care sunt niște sentimente frumoase”.al

ADVERTISEMENT