Life

Șerban Huidu, mesaj pentru Mihai Găinușă după ani de zile. De ce spune că nu mai sunt prieteni: „Frustrări sunt multe”

De ce nu mai sunt prieteni Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Relația lor s-a stricat de ani buni. Ce mesaj i-a dat acesta dintâi fostului coleg.
30.01.2023 | 07:42
Serban Huidu mesaj pentru Mihai Gainusa dupa ani de zile De ce spune ca nu mai sunt prieteni Frustrari sunt multe
Șerban Huidu, mesaj pentru Mihai Găinușă după ani de zile în care nu și-au vorbit Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a avut un mesaj pentru Mihai Găinușă după ani de zile de la momentul în care relația lor s-a stricat. De ce nu mai sunt prieteni, de fapt?

Șerban Huidu, mesaj pentru Mihai Găinușă după ani de zile în care nu și-au vorbit

Șerban Huidu a vorbit despre relația sa cu fostul partener de televiziune Mihai Găinușă, cu care nu mai vorbește de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Cei doi erau cunoscuți pentru formatul de succes Cronica cârcotașilor, dar lucrurile s-au schimbat după accidentul rutier în care Huidu a ucis trei oameni.

Șerban Huidu spune că îi lipsește Mihai Găinușă, care a plecat de la emisiune la un post de radio, în anul 2014. Dar de ce nu își mai vorbesc cei doi, de fapt?

ADVERTISEMENT

“Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla”, a spus acesta la emisiunea lui Denise Rifai.

Șerban Huidu dă vina pe frustrările acumulate

Motivul este legat de frustrările care se acumulează în viață, iar Mihai Găinușă a preluat atribuțiile lui Șerban Huidu după accident pentru ca emisiunea să meargă în continuare, iar el nu i-a mulțumit niciodată pentru efort, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a mai dezvăluit că și el era frustrat când vedea că Mihai Găinușă nu se descurca la fel de bine ca el, iar într-un final lucrurile între ei s-au stricat și relația lor de prietenie de ani de zile s-a terminat.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

ADVERTISEMENT

Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a explicat Șerban Huidu, la Kanal D.

ADVERTISEMENT