ADVERTISEMENT
News

Șerban Huidu nu ține cont de măsurile impuse în pandemie. Masca și distanța, inexistente pentru el. Cum a fost filmat

Autor: Alexa Serdan | 24.09.2020 | 12:06
Șerban Huidu nu ține cont de măsurile impuse în pandemie. Masca și distanța, inexistente pentru el. Cum a fost filmat
Șerban Huidu s-a vindecat de Covid-19. Cum se simte acum realizatorul TV. Sursa foto: Instagram

Șerban Huidu a fost filmat zilele trecute în timpul liber, în Capitală, unde a avut mai multe treburi de rezolvat. Prezentatorul de la Prima TV a ignorat toate măsurile de protecție impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus, neferindu-se absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Mai exact, moderatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a fost observat ieșind dintr-o agenție de publicitate, fiind însoțit de un amic alături de care a stat mult prea aproape. În timp ce prietenul vedetei are masca pe față, deși este în aer liber, acesta o ține strâns în mâna stânga.

Așadar, Șerban Huidu nu a respectat distanța fizică, dar aceasta nu este singura măsură ignorată. Într-o filmare realizată de paparazzi spynews.ro, vedeta dă mâna cu amicul său la plecare, lucru care este complet interzis de către medicii din întreaga lume perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu, filmat cum ignoră măsurile impuse de autorități legat de pandemie

Totodată, celebrul prezentator de la Prima TV nu s-a dezinfectat după ce a dat mâna cu amicul său. Cei doi ar fi trebuit să stea la distanță și să se salute cu coatele, însă prezentatorul nu a ținut cont de măsurile impuse de pandemia de coronavirus.

Sursa menționată mai arată că, după despărțirea de amicul său Șerban Huidu s-a îndreptat spre mașină unde a plecat spre o altă locație. Se pare că vedeta a mers la sală, luându-și din portbagaj geanta cu toate lucrurile necesare pentru antrenament.

ADVERTISEMENT

În filmare prezentatorul nu mai apare cu masca de protecție în mână, aceasta rămânând cel mai probabil în autoturism. Având în vedere că în spațiile închise masca este obligatorie, cel mai probabil Șerban Huidu avea una de rezervă în bagaj.

Șerban Huidu, reacție scandaloasă pe vreme de COVID-19. Ce spune despre virus și medici

„Colac peste pupăză sistemul medical clădit în 30 de ani pe pile și cumetrii, pe sinecuri și incompetente, își arată adevărata față.

ADVERTISEMENT

Una hada și știrba, în țara unde fiul unui securist și-a făcut firma de adus medicamente, în spitalul altui fiu de securist (…), sistemul medical a devenit așa o pușculiță pentru partide și politicieni.

 Lumea a sărit ca opărita când doctorii au început să își dea demisiile și să fugă care încotro. Țin să le reamintesc acestor deontologi, ca până și în avion, în caz de depresurizare, ești rugat să îți pui tu primul masca și apoi să ajuți copii.

ADVERTISEMENT

Nu e egoism e realitate. Numai un om apt îi poate ajuta pe ceilalți. Un doctor fără protecție devine un focar de infecție pentru ceilalți pacienți”, scria Șerban Huidu în urmă cu câteva luni pe blogul personal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!