Life

Șerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor. De ce a renunțat la emisiunea de la Prima TV

Șerban Huidu a renunțat să prezinte emisiunea satirică „Cronica Cârcotașilor” și a decis să meargă pe un nou drum profesional.
04.06.2021 | 12:21
Serban Huidu nu va mai prezenta Cronica Carcotasilor De ce a renuntat la emisiunea de la Prima TV
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat să prezinte emisiunea satirică „Cronica Cârcotașilor”, după 21 de ani. Realizatorul TV este pregătit de noi provocări și nu va mai apărea pe micile ecrane.

Vedeta a decis să dispară din lumea televiziunii și își va face apariția doar atunci când va avea ceva cu adevărat important de spus.

ADVERTISEMENT

De ce a renunțat Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu a decis să renunțe la emisiunea care i-a adus celebritatea în urmă cu 21 de ani, „Cronica Cârcotașilor”.

Emisiunea satirică de la Prima TV este cel mai important proiect din cariera sa, însă acum își dorește să se retragă de pe micile ecrane și să urmeze un alt traseu profesional.

ADVERTISEMENT

Realizatorul TV este conștient că acesta s-ar putea să nu fie cel mai bun moment pentru o asemenea decizie, dar nu vrea să dea înapoi.

„Am decis să fac acest pas fiindcă eu consider că ceea ce aveam de demonstrat pe sticlă s-a cam încheiat. Acum a venit timpul să demonstrez că mai am ceva de spus şi în afara acesteia!

ADVERTISEMENT

Să spui azi acest lucru, în condiţiile în care sticla televizorului şi influenţa din zona Youtube e încă foarte puternică, poate părea uşor în contratimp.

Dar îmi asum pe deplin cele stabilite deja şi cunoscute, de altfel, de întreaga echipă”, a declarat Șerban Huidu, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a mai spus că, inițial, nu și-a dorit să fie în fața camerelor în această emisiune. A ales să facă acest lucru doar pentru ca mesajul său să fie înțeles mai bine,.

Prezentatorul a recunoscut că această emisiune este „copilul lui de suflet”, însă nu a vrut niciodată să fie el cel care apare la TV, ci doar să fie producător, în spatele camerelor.

Șerban Huidu va rămâne în echipa de la Prima TV

După ce a plecat Mihai Găinușă, emisiunea de la Prima TV a fost prezentată de Șerban Huidu, Codruț Kegheș („Dezbrăcatu”), împreună cu Ioana Petric.

Anul acesta, masa prezentatorilor va avea parte de noi schimbări. Cuplul Zaiafet, Horia Sârghi şi Gabriela Marin, va primi un rol important în „Cronica Cârcotașilor”, după plecarea lui Șerban Huidu.

Decizia lui Huidu este definitivă și a fost deja luată, iar realizatorul nu se va răzgândi în această privință, după cum a spus chiar el.

Șerban Huidu va rămâne în echipa de la Prima TV, dar numai în spatele camerelor de filmat.

„Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: