Life

Șerban Huidu o distruge pe Mirela Vaida! Cârcotașul, derapaj fără precedent la adresa prezentatoarei Acces Direct

Șerban Huidu a avut un derapaj fără precedent la adresa unei colege de-ale sale din breasla prezentatorilor TV, Mirela Vaida, postarea făcută de Cârcotaș fiind făcută pe conturile de socializare ale acestuia.
01.08.2021 | 18:19
Serban Huidu o distruge pe Mirela Vaida Carcotasul derapaj fara precedent la adresa prezentatoarei Acces Direct
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu pare să facă tot ce îi stă în putință pentru a atrage, din când în când, atenția asupra sa, iar metoda aleasă de această dată de celebrul Cârcotaș a fost să o atace pe Mirela Vaida de la Acces Direct.

Șerban Huidu, atac dur la adresa prezentatoarei Mirela Vaida

Mirela Vaida a fost ținta unui atac din partea lui Șerban Huidu care poate fi catalogat și suburban, FANATIK luând decizia de a-l ”îndrepta” în locurile în care s-au folosit cuvinte care pot sugera anumite organe excretoare.

ADVERTISEMENT

”Din istoria recenta aș vrea să vă prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces Direct. De remarcat potrivirea roz siclam, dar și ursulețul părăsit sub pat. Click pe poza pentru detalii”, a notat Șerban Huidu în dreptul unei fotografii cu Mirela Vaida, poză pe care a cules-o de pe conturile de socializare ale prezentatoarei emisiunii de la Antena 1.

Mai mult decât atât, Șerban Huidu nu s-a mulțumit cu atât, criticile aduse ținutei prezentatoarei TV și a unei presupuse dezordini fiind ”prea puțin”, Cârcotașul mai aruncând în direcția Mirelei Vaida o altă insultă.

ADVERTISEMENT

”Omul poate fi scos din sat, dar satul din om niciodată”, a fost concluzia lui Șerban Huidu la adresa Mirelei Vaida.

Șerban Huidu, scandal uriaș pe Facebook după postarea jignitoare

Așa cum era lesne de bănuit, postarea lui Șerban Huidu la adresa Mirelei Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, a stârnit o adevărată furtună de comentarii pe contul de socializare al Cârcotașului.

ADVERTISEMENT

Chestionat de zeci, poate sute de oameni, pentru derapajul său, Șerban Huidu a explicat că a fost deranjat de comportamentul prezentatoarei de la Acces Direct în legătură cu cazul de violență conjugală care, din păcate, cu câteva săptămâni în urmă s-a finalizat cu o dublă crimă.

Dar, așa cum era de așteptat, Șerban Huidu a fost atacat de mulți dintre cei care i-au văzut postarea la adresa colegei sale de breaslă, amintindu-i-se în repetate rânduri de accidentul de mașină pe care l-a produs cu ani în urmă și care s-a soldat cu victime.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu, virulent vizavi de cazurile de la Acces Direct

Intrat în dispute cu cei care au văzut postarea, mulți admonestându-l pe Șerban Huidu pentru felul în care a ales să o prezinte pe Mirela Vadia, Cârcotașul și-a explicat gestul folosind cam aceeași frază: ”Spune asta și celor doi morți făcuți de criminalul invitat în emisiune”.

Iar Șerban Huidu face referire la dubla crimă din 16 mai care a avut loc în Argeș, tragedia fiind însă anunțată la începutul lunii ianuarie chiar în platoul emisiunii Acces Direct.

La acea vreme, din păcate, Mirela Vaida și invitații ei se cam amuzau pe seama declarațiilor făcute de protagoniști, femeia aflată în studio povestind cum a fost în repetate rânduri agresată de fostul ei iubit, cel alături de care avea și un copil.

„Doi iubiţi îşi reproșează vrute şi nevrute, după ce au visat să aibă relaţie bazată pe iubire şi încredere. De vină ar fi comportamentul fiecăruia dintre ei”, spunea, la acea vreme, Mirela Vaida, pentru ca, după crimă, să se declare revoltată că statul nu a făcut nimic, în ciuda faptului că, în emisiunea pe care o moderează, și criminalul a recunoscut că voia să o ucidă pe fosta iubită, lucru pe care l-a și făcut, de altfel.

ADVERTISEMENT