Life

Șerban Huidu, reacție în cazul demisiei asistentei TV, Emily Burghelea: ”Totul s-a schimbat”

18.06.2020 | 15:51
Serban Huidu reactie in cazul demisiei asistentei TV Emily Burghelea Totul sa schimbat
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu admiră atitudinea fostei asistente TV, Emily Burghelea, de a demisiona de la Antena 1 după ce producătorii i-au cerut să ascundă bătăile pe care le primea Vulpița din partea soțului. Prezentatorul de la Prima TV a felicitat-o pentru faptul că nu a tăcut în acest caz.

Renumitul moderat de la „Cronica Cârcotaților” a mărturisit că a remarcat-o pe tânăra de 21 de ani din Constanța încă de la primele apariții la „Acces Direct” pentru că nu se potrivea deloc cu subiectele pe care emisiunea de la Antena 1 încearcă să le promoveze.

ADVERTISEMENT

„Am remarcat, acum câteva lui, o duduiţă veselă ce nu avea nici în clin şi nici în mânecă cu emisiunea la care era angajată, emisiunea se numeşte Acces Direct, iar juna -Emily”, a scris în urmă cu câteva zile Șerban Huidu pe blogul personal.

Șerban Huidu, reacție în cazul asistentei TV care a demisionat de la Acces Direct

„Rolul său era complet benign: prezenta nişte produse publicitare şi din când în când îi dădea replică matroanei Mirela. Totul s-a schimbat când amărâta aia de Vulpiţa a venit vânătă şi i-au acoperit rănile cu machiaj, Emily a cedat.

ADVERTISEMENT

Şi a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”, a continuat să scrie pe blogul său, celebrul prezentator de la Prima TV care apreciază demisia fostei asistente de la Antena 1, Emily Burghelea.

Șerban Huidu a continuat să facă o paralelă între cazul adolescentei violate și incendiate de un bărbat eliberat recent din spatele gratiilor și juratul Antena 1, Mihai Bendeac, care în urmă cu ceva vreme râdea cu gura până la urechi de mărturia unei asistente TV care fusese violată în adolescență.

ADVERTISEMENT

În primul caz, prezentatorul îi acuză pe fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, pentru că a fost de acord cu recursul compensatoriu, mărturisind că o felicită pe Emily Burghelea pentru tăria de caracter de care a dat dovadă când a demisionat de la Acces Direct.

„Să vă fie ruşine celor ce acceptaţi violenţa de orice fel. Dacă poliţiştii, la care a depus plângere fata de 17 ani, îşi făceau treaba şi nu râdeau de ea ca Bendeac, poate adolescenta nu era incendiată.

ADVERTISEMENT

Dacă un jeg uman ca Tudoriel Toader nu ar fi fost o slugă de c… şi nu ar fi trecut recursul compensatoriu, jigodia care i-a dat foc fetei nu ar fi fost eliberat. Eşti mai vinovat decât animalul ăla, Tudoriele.

Noi nu facem ca Emily. Lăsăm capul în jos şi ne uităm în altă parte când se întâmplă o nedreptate. Suntem laşi şi sfidători.

Cel mai bun exemplu este colegul de la Antena al lui Emily: Bendeac. Ăla care râdea cu gura până la urechi de povestirile groaznice prin care a trecut o fată.

Pe motiv că e asistentă. Deci Emily, dacă ajungi de râsul libidinosului, să ştii că noi te aplaudăm pentru gestul tău”, a mai precizat prezentatorul „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT