News

Șerban Huidu, reacție radicală despre moartea lui Răzvan Ciobanu

29.04.2019 | 21:48
Serban Huidu reactie radicala despre moartea lui Razvan Ciobanu
Șerban Huidu, reacție după ce oamenii l-au criticat pe Răzvan Ciobanu după ce a murit

Sătul de comentariile celor care l-au criticat pe Răzvan Ciobanu chiar și în ziua în care acesta s-a stins într-un cumplit accident de circulație, Șerban Huidu a luat atitudine. Acesta le-a reamintit românilor că toți avem defecte, mai ales că suntem primii la capitolul în care știm să îi judecăm pe alții, preluând o postare plină de regret a unui alt jurnalist. Reacția realizatorului TV a fost îmbrățișată de unii și, cum era de așteptat, aspru criticată de alții.

Șerban Huidu, reacție radicală după moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Toți suntem plini de defecte!”

Șerban Huidu a distribuit un articol publicat de Silviu Iliuţă pe site-ul cronicipebune.ro, în care acesta a descris  cum funcționează demagogia la români. Pe scurt, toți știm să criticăm, dar suntem mai puțini perfecți atunci când vine vorba de a recunoaște valoarea altora și a ne vedea propriile defecte.

“Azi am observat ca Romania e plina de oameni perfecti, chiar semizei.
Semizeii astia trebuie sa stea cu lupa la cwrul tau ca sa vada daca te culci cu cine trebuie si daca persoana respectiva e aprobata sau nu de ilustra lor persoana.
Semizeii astia nu au niciodata depresii, nu stiu ce e aia o cadere emotionala si nu au pus in gura in viata lor nici macar o tigara. Zero vicii, numai calitati!
Perfectiunea lor e evidenta. Cand un semizeu din asta iti spune ca unom era homosexual si merita sa moara, tu trebuie sa stai drepti si sa ii pupi mana si talpile. In opinia lor e mai grav sa faci sex utilizand gaura neaprobata de ei, decat orice pe lumea asta.

Șerban Huidu a postat un mesaj despre oamenii care l-au criticat pe Răzvan Ciobanu
Șerban Huidu a postat un mesaj despre oamenii care l-au criticat pe Răzvan Ciobanu

Toti suntem plini de defecte, ba, desteptilor!  Eu sunt lenes, grabit in concluzii, am milioane de lucruri de invatat si n-o fac, mananc numai porcarii, am zile in care fumez trabuc ca un sarpe si nu am rabdare sa ii ajut pe toti care ar avea nevoie. Uneori sunt nesimtit, nu donez si nu dau share la toate cazurile sociale, deoarece cantitatea mea de empatie pare limitata… “, a fost mesajul pe care Șerban Huidu distribuit pe pagina sa de socializare.

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a decedat luni, 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Acesta se afla la volanul unei mașini împrumutate cu care a intrat pe un câmp din județul Constanța, unde a mers aproape un kilometru, iar după ce s-a răsturnat de două ori, s-a oprit într-un copac. Răzvan a avut o viață controversată, dar și foarte mulți prieteni care acum îl plâng.