Life

Șerban Huidu a dezvăluit că a avut Covid-19. Cum se simte acum realizatorul TV

04.12.2020 | 11:45
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu s-a vindecat de Covid-19, după ce a stat în carantină timp de două săptămâni. Realizatorul TV de la „Cronica Cârcotașilor” a recunoscut miercuri seara chiar în cadrul emisiunii, moment în care a făcut apel la cetățeni să doneze sânge.

Vedeta Prima TV și echipa sa din emisiunea satiră pe care o prezintă nu au mai apărut pe micile ecrane în ultima vreme, iar bănuielile s-au dovedit a fi adevărate, și anume faptul că au fost infectați cu coronavirus, potrivit stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a făcut un gest umanitar și a fost într-un centru de transfuzie pentru a dona sânge, din moment ce numărul donatorilor este prea mic la noi în țară.

Șerban Huidu s-a vindecat de Covid-19. Cum se simte acum realizatorul TV

În cadrul ediției de miercuri seară a emisiunii satiră „Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu a dezvăluit că a fost infectat cu virusul SARS – CoV – 2, însă acum s-a vindecat și se simte mai bine.

ADVERTISEMENT

În episodul de miercuri al emisiunii a fost difuzat un reportaj în care vedeta TV se afla într-un centru de transfuzii pentru a dona sânge. De asemenea, Șerban Huidu a făcut apel la români și i-a îndemnat să procedeze la fel, dacă au posibilitatea.

„Da, am avut Covid. Și acum au trecut două săptămâni și am venit să donez sânge”, a declarat „Cârcotașul” de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu și ceilalți cârcotași din echipă, Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) și Ioana Petric au lipsit de la emisiune de la jumătatea lunii noiembrie. Emisiunea a fost prezentată de Zaiafet (Horia Sârghi) și Gabriela Marin.

Ce spunea Șerban Huidu despre virus și medici

Șerban Huidu a răbufnit în urmă cu câteva luni legat de situația pandemiei de Covid-19 și a scris pe blogul său mai multe gânduri și opinii legate de cum a fost gestionată criza sanitară.

ADVERTISEMENT

„Colac peste pupăză sistemul medical clădit în 30 de ani pe pile și cumetrii, pe sinecuri și incompetente, își arată adevărata față.

 Una hada și știrba, în țara unde fiul unui securist și-a făcut firma de adus medicamente, în spitalul altui fiu de securist (…), sistemul medical a devenit așa o pușculiță pentru partide și politicieni.

 Lumea a sărit ca opărita când doctorii au început să își dea demisiile și să fugă care încotro. Țin să le reamintesc acestor deontologi, ca până și în avion, în caz de depresurizare, ești rugat să îți pui tu primul masca și apoi să ajuți copii.

 Nu e egoism e realitate. Numai un om apt îi poate ajuta pe ceilalți. Un doctor fără protecție devine un focar de infecție pentru ceilalți pacienți”, scria prezentatorul pe blogul personal.

ADVERTISEMENT