ADVERTISEMENT
Life

Șerban Huidu, scandal în avion: „Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident.” Care este motivul altercației

Autor: Robert Cristea | 25.08.2020 | 07:00
Șerban Huidu, scandal în avion: „Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident.” Care este motivul altercației
Șerban Huidu, scandal în avion: „Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident.” Care a fost motivul altercației. Sursa Foto: Facebook

Șerban Huidu a fost fost implicat într-un incident în avion. Momentul s-a petrecut când se întorcea din vacanţă, din Grecia. Cunoscutul om de televiziune s-a enervat când a văzut că ceilalţi călători din avion nu purtau corect masca de protecţie.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a luat foc și a început să strige din senin: „Vă puneți masca, ACUM!”. Din acel moment oamenii s-au înfuriat și lucrurile au degenerat într-o ceartă de zile mari.

”Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”, ar fi exclamat Șerban Huidu, potrivit mediasud.ro. Pasegerii au replicat imediat: ”Nu a fost un accident. A fost o realitate”.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu, circ în avion: „Vă puneți masca, ACUM!”

Vă reamintim că în 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier în localitatea Timișul de Sus. În urma incidentului trei persoane au decedat. Vedeta de la Cronica Cârcotașilor a fost condamnată la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare.

Familiile victimelor au fost nemulțumite de decizie și au făcut apel în 2013. Șerban Huidu a primit 4 ani cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Așadar omul de televiziune a scăpat de închisoare cu executare după accidentul în care și-au pierdut viața trei persoane. După ceva timp Huidu a revenit pe micul ecran la emisiunea pe care o prezenta și înainte.

“Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt! Nu sunt! Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens! Din multe puncte de vedere! Aşa am şi pledat,” declara pentru ziarul Ring în 2015, Șerban Huidu.

ADVERTISEMENT

La finalul lui 2019, vedeta a ieșit în prim plan printr-o postare pe facebook în care îi critica pe Smiley și pe Tudor Chirilă, aflați in juriul emisiunii Vocea României.

“Mă uit și eu pe afară la concursurile de voce. Britney, Timberlake, Bieber, Adele… Cam toți câștigătorii sunt preluați de o echipă de management, semnează cu niște case șmechere, au concerte, ajung tari. La noi? Cel mai bun lucru pe care îl pot spera copiii ăștia cu voce e să facă un clip cu Smiley, să prindă un concert la Carei cu Tudor, să facă backing vocal pentru Brenciu, la Sala Palatului, sau să meargă cu Irina la o nuntă. De ce mai faceți concursurile astea, dacă nu îi puteți ajuta să aibă o carieră adevarată?”, este mesajul lui Șerban Huidu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!