Life

Șerban Huidu și-a bătut joc de o adolescentă pe Facebook. Ce a putut să posteze prezentatorul tv

31.08.2020 | 12:41
Serban Huidu sia batut joc de o adolescenta pe Facebook Ce a putut sa posteze prezentatorul tv
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a avut o reacție virulentă pe Facebook la adresa unei tinere care a postat, la rândul ei, un mesaj pe rețeaua de socializare.

Ce l-a enervat pe moderatorul Prima TV este că fata a scris o postare plină de greșeli gramaticale, motiv pentru care i-a publicat inclusiv imaginea pe contul său.

ADVERTISEMENT

Astfel, adolescenta  a ajuns celebră pentru gafele de pe internet, după ce prezentatorul tv i-a făcut profilul public.

Șerban Huidu, mesaj pentru o tânără de Ziua Limbii Române

Pe 31 august se sărbătorește Ziua Limbii Române în România, prilej cu care Șerban Huidu a comentat în stilul său caracteristic postările de pe internet ale tinerilor români, adolescenți care ar trebui să-i plătească pensia mai târziu, cum vine vorba :D.

ADVERTISEMENT

Așadar, o tânără pe nume Georgiana a devenit fără să vrea victimă în tot acest proces semnalat de moderatorul emisiunii Cronica Cârcotașilor, de la Prima tv, care a menționat că urmează să apară și primul episod al emisiunii după o perioadă de vacanță.

„ Azi e Ziua Limbii Romane si tot azi vedeti primul episod din Cronica de 20 de ani. La 23, Prima tv.”, a menționat Șerban Huidu, într-o postare pe Facebook, cu un link activ către site-ul cronicipebune.ro, unde se găsesc mai multe imagini cu postări ale unor tineri pe Instagram care sunt luați în râs.

ADVERTISEMENT

Postarea de pe blog aparține lui Silviu Iliuță, iar Șerban Huidu este fan al site-ului, căci majoritatea articolelor sunt distribuite de către acesta pe Facebook-ul personal.

Celebru pentru Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu este un om de radio și un realizator de emisiuni tv. El a făcut echipă bună la Prima TV, împreună cu Mihai Găinușă, în emisiunea satirică Cronica Cârcotașilor. Ca si controverse despre viața sa, prezentatorul tv a suferit pe 29 decembrie 2010 un accident la schi, în urma căruia a avut o hemoragie craniană. Pe 16 octombrie 2011, viața lui Șerban Huidu a fost implicat într-un accident de circulație în urma căruia au murit trei oameni. Tragedia a avut loc pe DN1, în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov. Culmea este că în 2009, la 1 km distanță de locul respectiv, aflat într-o depășire, Huidu a rămas fără permis de conducere o lună.

ADVERTISEMENT

 

Tags: