News

Șerban Nicolae, atac subtil la Viorica Dăncilă după ce și-a pierdut funcția: “Oamenii mici au doar satisfacții mărunte”

04.07.2019 | 18:28
Serban Nicolae atac subtil la Viorica Dancila dupa ce sia pierdut functia Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Senatorul Șerban Nicolae a reacționat dur după ce a fost pus pe liber din funcția de lider al grupului PSD din Senatul României. Atacul subtil al lui Șerban Nicolae a vizat-o pe Viorica Dăncilă, dar a făcut referire și la mult discutatele servicii secrete care s-ar afla în spatele Vioricăi Dăncilă, cât și la menținerea lui Mugur Isărescu în funcția de guvernator al BNR.

Șerban Nicolae atac subtil la Viorica Dăncilă, după ce și-a pierdut funcția

“TUSEA ȘI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile “de execuție”, ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles”, a scris Șerban Nicolae pe contul său de Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă, recent aleasă președinte al PSD, a convocat un nou CEX al PSD, miercuri seara după ședința de guvern. Dăncilă vrea să arate că poate conduce cu mână forte partidul și i-a pus la colț pe toți cei care au atacat statutul partidului și au contestat conducerea PSD.

Șerban Nicolae atac la Viorica Dăncilă
Șerban Nicolae atac la Viorica Dăncilă

Șerban Nicolae nu l-a mai vrut pe Mugur Isărescu la conducerea BNR

Astfel, Șerban Nicolae a fost schimbat din funcție, iar Robert Negoiță a fost suspendat din PSD. În două săptămâni urmează și o remaniere guvernamentală. Pe lista neagră a Vioricai Dăncilă se află mai mulți miniștri. Colegii de partid mai vocali au reacționat imediat după deciziile luate de Viorica Dăncilă.

“Ați săvârșit azi o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți…”, a scris Liviu Pleșoianu, amintind că aceasta este prima decizie luată de Viorica Dăncilă ca președinte al PSD.

Și fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat la fel de virulent, tot pe rețelele de socializare. ”Ce au înțeles colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au “decapitat” pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic…”, a scris Ștefănescu.