News

Șerban Nicolae îl atacă din nou pe Iohannis. „Subsecretar de stat pentru probleme de plaje. Spectacolul ieftin de imagine continuă”

28.05.2020 | 21:55
Serban Nicolae il ataca din nou pe Iohannis Subsecretar de stat pentru probleme de plaje Spectacolul ieftin de imagine continua
ADVERTISEMENT

Senatorul PSD Şerban Nicolae nu scapă nicio ocazie de a-l izoniza pe Klaus Iohannis, iar de data aceasta spune că șeful statului este un „subsecretar de stat pentru probleme de plaje”.

Șerban Nicolae, ironic la adresa lui Iohannis

Şerban Nicolae, senator PSD, a postat, joi, un mesaj pe Facebook, prin care îl ironizează pe șeful statului, Klaus Iohannis, și spune despre acesta că este „purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic”, dar şi că „din păcate spectacolul ieftin de imagine continuă”.

ADVERTISEMENT

„Iohannis, Orban şi restul clicii peneliste cred că totul ţine de propagandă”. „Purtătorul de tăcere, vestitorul de nimic.

Klaus Werner Iohannis, subsecretar de stat pentru probleme de plaje, terase şi activităţi sportive non-contact, a comunicat noile măsuri specifice stării de alertă institută de Guvern şi încuviinţată de Parlament, aplicabile de la 1 iunie 2020”, notează parlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Șerban Nicolae se declară nemulțumit de faptul că, nici după atâta timp, guvernanții nu au venit cu un set de măsuri clare, în special pe partea sanitară.

Ce îl nemulțumește pe senatorul PSD

PURTĂTORUL DE TĂCERE, VESTITORUL DE NIMICKlaus Werner Iohannis, subsecretar de stat pentru probleme de plaje, terase…

Posted by Serban Nicolae on Thursday, 28 May 2020

„Normalitatea este ceva extraordinar pentru guvernanţii penelişti. Li se pare că o acordă cu generozitate unui popor care nu-i înţelege.

ADVERTISEMENT

Ei cred că efectele incompetenţei şi iresponsabilităţii care au făcut ca nici azi, după aproape două luni şi jumătate, să nu avem un set clar de măsuri de protecţie sanitară, pot fi şterse cu restituirea dreptului de a „părăsi localitatea cu piciorul”. E un fel de indulgenţă neo-fanariotă…”, a mai spus Șerban Nicolae, în postarea sa.

Senatorul social-democrat susține că spectacolul ieftin continuă și în aceste zile și spune că guvernul Orban și Iohannis se bazează doar pe propagandă.

ADVERTISEMENT

„Din păcate spectacolul ieftin de imagine continuă, Iohannis, Orban şi restul clicii peneliste cred că totul ţine de propagandă şi că guvernarea se rezolvă cu vuvuzele media. PS Cei care au ţinut cartoanele au declarat că regretă defectarea prompterului…”, a scris pe Facebook Şerban Nicolae.

Postarea lui Șerban Nicolae vine după ce Iohannis a avut, joi, o întâlnire cu premierul Orban și mai mulți miniștri, după care a anunțat măsurile de relaxare ce urmează să intre în vigoare de luni, 1 iunie.

ADVERTISEMENT