Life

Șerban Pavlu, declarații neașteptate despre abuzurile prin care trec actrițele: ”Am auzit povești mai nasoale”

Șerban Pavlu a spus adevărul legat de abuzurile prin care trec actrițele din România. Vedeta în vârstă de 46 de ani a venit și cu alte exemple în acest context.
26.05.2022 | 08:12
Serban Pavlu declaratii neasteptate despre abuzurile prin care trec actritele Am auzit povesti mai nasoale
Șerban Pavlu, adevărul despre abuzul la care sunt supuse actrițele: ”Este absolut real”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul actor a făcut declarații neașteptate după discursul susținut de Viorica Vodă, la Premiile Gopo. Artistul a scos la iveală abuzurile prin care trec actrițele, dorind să tragă un semnal de alarmă din acest punct de vedere.

Șerban Pavlu, adevărul despre abuzul la care sunt supuse actrițele: ”Este absolut real”

Șerban Pavlu subliniază că abuzurile la adresa actrițelor sunt cât se poate de adevărate. În plus, artistul adaugă că, din păcate, astfel de cazuri nu sunt singulare și se întâlnesc încă de pe băncile facultății de teatru.

ADVERTISEMENT

„Este o chestie 100% reală. Ea începe exact cum s-a spus, după evenimentul de la Gopo.
Au apărut tot felul de discuții despre școală, despre primii ani într-un teatru, despre primele roluri pe un platou de filmare, fenomenul este absolut real.

Din păcate, vreau să fac și o subliniere, este mai nasol în zona de stat, școală, teatre subvenționate, decât se poate întâmpla într-o televiziune, unde ai zice că lucrurile astea se pot întâmpla mai degrabă, te invită producătorul în birou!

ADVERTISEMENT

Eu am auzit povești mai nasoale din facultate și din teatrele de stat, decât am auzit de la actrițe care au mers la o televiziune privată, sau la un platou de filmare cu bani privați.

Culmea, eu n-am auzit să se întâmple vreodată chestia asta pentru un film care se filma prin străinătate, pentru altă țară. În schimb, am auzit zeci de povești din facultate și din teatrele de stat”, a declarat actorul pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu, premiat pentru rolurile sale în filme

Șerban Pavlu este unul dintre actorii cu cele mai multe roluri în producţii de scurt şi lungmetraj. Vedeta are o carieră care durează de câțiva ani buni, fiind premiat de-a lungul timpului pentru filmele în care a jucat.

A câştigat premiul Gopo pentru Cel mai bun actor într-un rol principal, în anul 2013. Este vorba de interpretarea personajului Marius din producția Toată lumea din familia noastră, în regia lui Radu Jude.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în 2017, Șerban Pavlu primea premiul pentru Cel mai bun actor, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Sarajevo pentru rolul din Meda sau partea nu prea fericită a lucrurilor, regizat de Emanuel Pârvu.

ADVERTISEMENT