Life

Șerban Pavlu împlinește 47 de ani. Cum descrie actorul secretul căsniciei reușite

Șerban Pavlu este unul dintre cei mai renumiți și iubiți actori din România. Miercuri, 29 iunie 2022, împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani. Cum își descrie cariera, dar și căsnicia reușite?
29.06.2022 | 09:10
Rolul care l-a consacrat pe actorul Șerban Pavlu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu este unul dintre actorii care mențin încă vie atenția românilor față de teatru și film. Talentul său artistic i-a adus succes în multe dintre rolurile interpretate.

Căror personaje animate le-a dat viață Șerban Pavlu cu vocea sa

Miercuri, 29 iunie 2022, este o zi specială pentru faimosul actor. Șerban Pavlu împlinește 47 de ani și pare împlinit atât pe plan profesional, cât și personal, deoarece are un mariaj reușit cu soția sa, Oana Matei.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Șerban Pavlu a dat viață multor personaje, după ce în 1997 a absolvit UNATC I. L. Caragiale. A debutat pe scena Teatrului Bulandra, aici unde se află și acum angajat.

Dincolo de teatru, Șerban Pavlu se bucură și de roluri ecranizate. Unele dintre cele mai cunoscute pelicule în care a jucat sunt: Nuntă mută, Cea mai fericită fată din lume, Toată lumea din familia noastră, Câinele japonez, Moartea Domnului Lăzărescu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a făcut parte și dintr-un faimos serial de pe HBO, Umbre, și a făcut furori cu rolul lui Văru, dintr-o campanie publicitară. Notorietatea sa a luat amploare odată ce a primit oferta de a face parte din show-ul În Puii mei, de pe Antena 1.

Pe lângă toate acestea, succesul lui Șerban Pavlu nu a întârziat să apară și pe partea de desene animate. A ajuns să dubleze vocea multor personaje, din: Kung Fu Panda, Kim Possible, Madagascar 2, Mașini 2, Winnie de pluș, Păpușile Muppets, Jake și pirații din țara de nicăieri, Violetta sau Avatar: Legend lui Aang.

ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu și rolul care l-a consacrat: Relu Oncescu în Umbre

Totuși, personajul care l-a consacrat cel mai mult a fost Relu Oncescu, din serialul Umbre, de pe HBO. Relu Oncescu era un familist convins, soț și tată devotat, care lucra ca taximetrist.

Actrița Maria Obretin i-a fost soție în serial, cu numele de Gina Oncescu. ”Umbre” a fost făcut după ”Small Time Gangster”, creat de Boilermaker Burberry, a căruia licență a fost acordată de DRG Formats.

ADVERTISEMENT

Ce spune Pavlu despre căsnicia cu soția sa

Șerban Pavlu este căsătorit cu Oana Matei, alături de care are doi copii, de 7 și 10 ani. Într-un podcast al lui Mihai Bobonete, actorul mărturisea secretul unei căsnicii îndelungate și cu înțelegere între soți.

Șerban Pavlu a spus că cheia longevității mariajului este ca fiecare partener să aibă sarcini de făcut și doar astfel se pot evita conflicte care pot duce la despărțire.

Șerban Pavlu a mai mărturisit că se simte un soț fericit, iar ca notă și-ar da 9, pe o scară de la 1 la 10. El mai consideră că fericirea unei persoane poate fi descoperită dacă aceasta privește în urmă și încearcă să facă o analiză a ceea ce a avut/ a fost cândva și ceea ce este în prezent.

Totodată, deși se bucură de un succes colosal, Șerban Pavlu recunoaște că are teamă de eșec. După acesta urmează frica de moarte și cea de a nu fi iubit, apreciat de către cei din jur.

De asemenea, tot în podcastul lui Mihai Bobonete, celebrul actor a precizat că nu a râvnit să devină star de cinema, ci doar să joace pe scena unui teatru și să bucure inimile oamenilor. Însă, soarta i-a surâs mai mult decât și-a putut imagina.

ADVERTISEMENT