Fotbal international

Serbia – Elveţia 2-3, în Grupa G la Campionatul Mondial 2022. Elvețienii sunt în optimi după un meci nebun. Video

Elveția s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial după ce a învins Serbia în ultima etapă a Grupei G cu scorul de 3-2.
02.12.2022 | 22:50
Serbia  Elvetia 23 in Grupa G la Campionatul Mondial 2022 Elvetienii sunt in optimi dupa un meci nebun Video
Victoria cu 3-2 în fața Serbiei i-a adus Elveției calificarea în optimi
ADVERTISEMENT
02-12-2022
21:07

Brazilia și Elveția, echipele din Grupa G care s-au calificat în optimile CM din Qatar

Brazilia a câștigat Grupa G de la Campionatul Mondial, chiar dacă a pierdut meciul cu Camerun din ultima etapă scor 0-1. Sud-americanii au profitat de faptul că Elveția a învins cu doar 3-2 pe Serbia și a terminat prima doar datorită golaverajului mai bun cu un gol. Brazilienii și elvețienii merg braț la braț în optimi, de pe primele două poziții.

Dacă de la Camerun nu avea nimeni mari pretenții, marea dezamăgire a fost naționala Serbiei, care a terminat ultima în grupă, cu doar un singur punct.

grupa g
Clasament final Grupa G

 

02-12-2022
20:07

FINAL: Serbia - Elveţia 2-3 (Mitrovic 26, Vlahovic 35 / Shaqiri 19, Embolo 44, Freuler 48)

Min. 90+11: S-a terminat partida, Elveția se impune după un meci extrem de spectaculos cu scorul de 3-2.

Min. 90+10: Ocazie mare de egalare ratată de sârbi prin Radonjic, care a reluat din careu pe lângă poartă.

Min. 90: De la margine s-au arătat 7 minute de prelungire.

Min. 57: Ocazie rarisimă ratată de Embolo, care a reluat pe lângă poartă din 2 metri, după o respingere greșită a fundașilor sârbi.

Min. 50: Serbia – Elveția 2-3 și Camerun – Brazilia 0-0! În acest moment, Brazilia și Elveția sunt calificate în optimi.

grupa g
Clasament LIVE Grupa G, în minutul 50

Min. 48: GOOOL Elveția! Combinație de mare clasă pe traseul Shaqiri – Vargas – Freuler, iar ultimul înscrie superb, din mijlocul careului.

Min. 46: A început repriza secundă.

02-12-2022
18:58

Meci incendiar între Serbia și Elveția, la pauză elvețienii sunt în optimi

Vezi aici meciul în format LIVE VIDEO.

PAUZĂ: Serbia – Elveția 2-2 și Camerun – Brazilia 0-0! În acest moment, Brazilia și Elveția sunt calificate în optimi.

grupa g
Clasament LIVE Grupa G, la pauză

Min. 45+3: S-a terminat prima repriză.

Min. 44: GOOOL Elveția! Widmer centrează perfect în fața porții pentru Embolo, care îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 40: Serbia – Elveția 2-1 și Camerun – Brazilia 0-0! În acest moment, Brazilia și Serbia sunt calificate în optimi.

grupa g
Clasament LIVE Grupa G, în minutul 40

Min. 35: GOOOL Serbia! Shaqiri pierde inexplicabil de ușor un balon în preajma propriului careu, mingea ajunge la Tadic, pasă genială către Vlahovic, care înscrie cu un șut plasat din 10 metri.

Min. 30: Serbia – Elveția 1-1 și Camerun – Brazilia 0-0! În acest moment, Brazilia și Elveția sunt calificate în optimi.

grupa g
Clasament LIVE Grupa G, în minutul 30

Min. 26: GOOOL Serbia! Mitrovic aduce egalarea cu o superbă lovitură de cap din mijlocul careului, după o centrare perfectă a lui Tadic.

Min. 20: Serbia – Elveția 0-1 și Camerun – Brazilia 0-0! În acest moment, Brazilia și Elveția sunt calificate în optimi.

grupa g
Clasament LIVE Grupa G, în minutul 20

Min. 19: GOOOL Elveția! După o serie de erori în defensiva sârbilor, mingea ajuge la Shaqiri, care înscrie cu un șut plasat din 7-8 metri.

Min. 11: Tadic trimite din câțiva metri în bară, de unde mingea ricoșează în brațele lui Kobel .

Min. 5: Milenkovic trimite cu capul pe lângă poarta elvețiană.

Min. 1: Triplă ocazie ratată de elvețieni în secunda 30 a meciului. Șutul Xhaka este blocat de fundașii sârbi, mingea ajunge la Embolo, care din câțiva metri reia direct în portraul Vanja Milinkovic-Savic. Balonul ajunge din nou la Xhaka, al cărui șut este respins din nou de portarul sârb.

Min. 1: A început partida.

Îniante de startul partidelor Serbia – Elveția și Camerun – Brazilia, situația în Grupa G stă în felul următor: Brazilia are 6 puncte și e calificată matematic în optimi, în timp ce Elveția, cu 2 puncte peste Camerun și Serbia, are cele mai mari șanse de a merge mai departe.

02-12-2022
18:07

Echipele de start la Serbia - Elveția

Serbia: V. Milinkovic-Savic (AC Torino) – Milenkovic (Fiorentina), Veljkovic (Werder Bremen), Pavlovic (RB Salzburg) – Zivkovic (PAOK Salonic), S. Milinkovic- Savic (Lazio), Lukic (AC Torino), Kostic (Juventus) – Tadic (Ajax) –  Vlahovic (Juventus), A. Mitrovic (Fulham). Rezerve: Dmitrovic, Rajkovic – Djuricic, Babic, Erakovic, Grujic, Gudelj, Ilic, Jovic, Lazovic, Maksimovic, S. Mitrovic, F. Mladenovic, Racic, Radnojic. Selecționer: Dragan Stojkovic

Elveția: Kobel (Dortmund) – Widmer (Mainz), Akanji (Manchester City), Schar (Newcastle), Rodriguez (Torino) – Freuler (Nottingham Forest) –  Sow (Eintracht Frankfurt), Xhaka (Arsenal) – Shakiri (Chicago Fire), Embolo (Monaco), Vargas (Augsburg). Rezerve: Kobel, Kohn, Omlin – Aebischer, Comert, Fassnacht, Fernandes, Frei, Jashari, Okafor, Rieder, Seferovic, Steffen, Zakaria. Selecționer: Murat Yakin.

Meciul Serbia – Elveţia are loc vineri, 2 decembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 3-a din Grupa G la turneul final al CM din Qatar. Este foarte probabil partida care va decide ocupanta locului 2, după Brazilia, asta dacă nu vom consemna o nouă mare surpriză şi Camerun va intra în ecuaţia calificarii cu o victorie în faţa sud-americanilor. Serbia are un singur punct, din acel 3-3 cu Camerun, în timp ce Elveţia are 3 puncte, pentru că i-a învins cu 1-0 pe africani. Ambele naţionale au pierdut cu Brazilia.

Serbia – Elveţia, în etapa 3 din grupa G la Campionatul Mondial 2022

Serbia – Elveţia este una dintre cele două partide care au loc vineri, 2 decembrie, de la ora 21:00 în etapa a 3-a, ultima a Grupei G la Campionatul Mondial 2022. Pentru a merge în optimi, Serbia nu are decât varianta victoriei, în timp ce naţionala din Ţara Cantoanelor se poate mulţumi şi cu remiza.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Serbia şi Elveţia

Întâlnirea Serbia – Elveţia se dispută vineri, 2 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “974” din Doha. Va fi şi pe teren, dar şi în tribune o atmosferă electrizantă, pentru că vor fi mulţi suporteri ai celor două reprezentative, care vor crea un spectacol de sunet şi culori.

Pe stadionul construit exclusiv din cele 974 de containere de transport a început practic numărătoarea inversă până când se va încheia ultimul joc programat aici, o optime de finală, și arena va dispărea ca și când nu a fost vreodată. Își vor aminti de ea cei care au jucat în partidele Mexic – Polonia 0-0, Portugalia – Ghana 3-2, Franța – Danemarca 2-1, Brazilia – Elveția 1-0, Polonia – Argentina 0-2 şi acest meci. Optimea va fi pe 5 decembrie, între locul 1 din grupa G şi locul 2 din grupa H.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Serbia – Elveţia se joacă vineri, 2 decembrie, de la ora 21:00, şi va fi televizată în direct şi în exclusivitate pe postul TVR 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

La Doha este aceeaşi vreme superbă, de vară eternă, cu un cer senin ca din picturi şi fără o adiere de vânt, dar totuşi cu temperaturi deloc agresive, maxima fiind de 28 de grade, iar la ora acestei partide va mai scădea cu două grade. Oricum, stadionul e dotat perfect cu tot ce trebuie pentru a crea, dacă e nevoie, o temperatură optimă.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Serbia – Elveţia, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Este un meci pe viaţă şi pe moarte pentru calificare, care poate oferi diferite formule pentru pariori. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Serbia şi Elveţia.

Ce absenţe au Serbia şi Elveţia

Serbia se va prezenta la acest meci de totul sau nimic în cea mai bună formulă, neexistând nici un fel de probleme de lot. Singurele probleme din tabăra plavilor au o altă conotaţie, una sexuală, doi dintre jucători, Gudelj şi Vlahovic, fiind acuzaţi de presă că ar avea relaţii amoroase cu soţiile a doi colegi de lot.

ADVERTISEMENT

Murat Yakin se prezintă la partida decisivă pentru calificarea în optimi cu o singură absenţă. Este vorba de Okafor, atacantul lui RB Salzburg acuzând o problemă musculară.

Argentinianul Fernando Rapallini e la al doilea meci la CM din Qatar

Partida decisivă pentru calificare din Grupa G dintre Serbia şi Elveţia va fi condusă la centru de arbitrul argentinian Fernando Rapallini, care la actualul turneu final de CM a mai condus meciul Maroc – Croaţia 0-0 din prima etapă a Grupei F. A avut o prestaţie OK, dar nici meciul nu i-a pus probleme deosebite.

Elveția, sub îndrumarea selecționerului Murat Yakin din 2021, încearcă să bifeze pentru prima dată în istoria sa trei prezențe consecutive în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale, iar echipa lui Yakin are toate șansele să reușească acest lucru, dacă va şti să ţină departe de poarta lui Sommer artilieria grea a Serbiei.

Cote la pariuri

Este un meci extrem de echilibrat şi pentru casele de pariuri. Care au acordat cote extrem de apropiate la victorie pentru cele două echipe naţionale. Serbia este uşor favorită, cu 2,65, iar elveţienii au primit cotă de 2,75.

Sârbii au toate motivele din lume să dorească victoria în acest meci, deoarece singura lor confruntare a avut loc în iunie 2018, unde au fost ca şi acum colegi de grupă la turneul final al CM. A învins Elveţia cu 2-1, gol Shaqiri în minutul 90 după ce Mitrovic deschisese scorul şi egalase Xhaka în a doua parte.


  • 1,70 este cota Superbet pentru “GG – ambele marchează” în Serbia – Elveţia. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT