Fotbal intern

Serbia-Muntenegru 2-1 în Liga Naţiunilor. Mitrovic, din nou eroul sârbilor. Video

17.11.2018 | 16:17
SerbiaMuntenegru 21 in Liga Natiunilor Mitrovic din nou eroul sarbilor Video

Meciul Serbia – Muntenegru s-a jucat sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 16:00, pe cel mai mare stadion din Belgrad, Rajko Mitic, fosta Maracană a Iugoslaviei, în cadrul grupei 4 din divizia C a Ligii Naţiunilor. A fost primul şi unicul meci din Liga Naţiunilor pe care plavii l-au disputat pe cea mai mare arenă a lor, după ce meciurile cu Lituania şi România au avut loc pe stadionul lui Partizan Belgrad. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL / Serbia se impune cu scorul de 2-1 în fața Muntenegrului și este foarte aproape de câștigarea grupei. În cazul în care România va învinge Lituania, plavii vor avea nevoie de un succes în meciul de acasă cu Lituania, care se va disputa marți, 20 noiembrie, de la ora 21:45.


Min. 70 / GOOOOOOOOOOOOL Muntenegru! Stefan Mugosa a redus din diferență cu un șut din interiorul careului.


Min. 38 / Aleksandar Mitrovic ratează penalty-ul acordat pentru faultul în careu comis de Scekic asupra lui Matic. Atacantul lui Fulham a ales să execute printr-o ”scăriță”, dar a trimis balonul peste poartă.


Min. 32 / GOOOOOOOOL Serbia! Aleksandar Mitrovic a majorat scorul.


Min. 30 / GOOOOOOOOL Serbia! Adem Ljajic a deschis scorul cu un şut din interiorul careului.


UPDATE, ora 16:00 / A început meciul.


UPDATE, ora 15:30 / Au fost anunţate formaţiile de start la meciul Serbia – Muntenegru.


Acest meci nu va putea fi urmărit live pe nici un post de televiziune din România, ca urmare a faptului că doar PRO TV a obţinut drepturile de transmisie exclusiv ale naţionalei României, dar în rest nici un alt meci din diviziile noii competiţii nu a fost cumpărat de vreo televiziune din ţara noastră. În schimb, puteţi fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă accesând FANATIK.RO pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Serbia – Muntenegru LIVE STREAM în Grupa 4 a Diviziei C din Liga Națiunilor

În grupa 4 din divizia C a Ligii Naţiunilor Serbia are 8 puncte şi este neînvinsă înaintea ultimelor două meciuri ale competiţiei, ocupând fotoliul de lider. Muntenegru se află pe poziţia secundă, cu 7 puncte, iar România ocupă locul 3, cu 6 puncte, dar, de asemeni nu a pierdut nici un meci.

Sârbii au câştigat la Podgorica, acasă la muntenegreni, cu scorul de 2-0 şi sunt, evident, mari favoriţi să o facă şi acum la jocul de acasă, ceea ce ar reprezenta un pas uriaş spre câştigarea grupei, pentru că ultimul meci îl au tot acasă, cu ultima clasată, Lituania.

Serbia – Muntenegru LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Jocul de la Belgrad, Serbia – Muntenegru, nu va putea fi urmărit pe nici un post de televiziune din ţara noastră. Puteţi accesa FANATIK.RO şi veţi avea ocazia să urmăriţi aici partida în format LIVE VIDEO. Cum este greu de crezut că Serbia ar mai putea pierde primul loc, pentru România cel mai important ar fi să îşi câştige meciul de acasă cu Lituania, care se joacă fără spectatori, la Ploieşti, iar Muntenegru să piardă la Belgrad.

Serbia - Muntenegru Liga Naţiunilor. Sârbii sunt lideri în grupă şi au mari şanse să o câştige
Serbia – Muntenegru Liga Naţiunilor. Sârbii sunt lideri în grupă

În această situaţie, la ultimul meci din grupă, România ar avea 9 puncte şi Muntenegru ar rămâne cu 7, ceea ce ne-ar permite să prindem locul doi şi cu un egal. Meciul Serbia – Muntenegru va fi condus de o brigadă din Spania, condusă de experimentatul Undiano Malenco. Gazdele încep din nou cu golgeterul Mitrovic, susţinut de Tadic şi Ljajic. La oaspeţi lipseşte starul Stefen Jovetic.