Fotbal intern

România, văzută ca victimă sigură la casele de pariuri în duelul cu Serbia. Ce cote au „tricolorii”

10.09.2018 | 11:53
Romania vazuta ca victima sigura la casele de pariuri in duelul cu Serbia Ce cote au tricolorii

România va juca luni seară la Belgrad al doilea meci din Liga Națiunilor, noua competiție UEFA care îi poate ajuta pe tricolori în drumul spre Euro 2020. Casele de pariuri văd însă România ca victimă sigură în duelul din Serbia.

Astfel, cei de la Betano oferă o cotă de 7.90 pentru o posibilă victorie a României, în timp ce un triumf al Serbiei are o cotă de numai 1.61. În schimb, un egal ar aduce pariorilor de 3.90 ori suma pariată. În ceea ce privește pariurile de tip pauză/final, o victorie a Serbiei la pauză, dar și la sfârșitul meciului are o cotă de numai 2.35, în timp ce tipsterii cred că dacă România va fi condusă la pauză, are șanse infime să întoarcă scorul. Astfel, 1/x are cota 16.00 în timp ce 1/2 are cota 46.00.

Serbia-România, cote la pariuri pentru scorul exact

Cel mai probabil rezultat la casele de pariuri este 1-0, care e prezentat cu o cotă de 5.25. Al doilea este 1-1, cotat cu 6.25, în timp ce un 2-0 pentru Serbia are cota 6.50. Rezultatul de 0-1 ar putea aduce pariurilor un câștig de 12.50 ori mai mare. Bilete-pariuri.ro, site online de pronossticuri si tipsteri profesionisti

Ultimul meci de la Belgrad a fost cu cântec pentru naționala României. Partida s-a disputat în preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Atunci, „tricolorii” au jucat pe stadionul celor de la Steaua Roșie și în fața a aproape 40.000 de oameni naționala lui Răzvan Lucescu pierdea cu 5-0 în fața Serbiei, după golurile înscrise atunci de Zigic, Pantelic, Kuzmanovic și o dublă a lui Jovanovic. Înfrângerea avea să fie dublată și de escapada lui Adrian Mutu din cantonamentul naționalei. Atunci „Briliantul” a fugit din hotel pentru a merge la o petrecere la Novi Sad, chiar dacă patru zile mai târziu naționala mai avea un meci de jucat, în compania Insulelor Feroe, câștigat în cele din urmă cu 3-1. După acest episod, Adi Mutu avea să lipsească de la naționala României nu mai puțin de 16 luni. Un 5-0 pentru Serbia este cotat acum la 76.00.

În ceea ce privește marcatorii, Aleksandar Mitrovic de la Fulham are cea mai bună cotă, cu 2.17, urmat de coechipierii săi Aleksandar Prijovic (cotă 2.60) și Dusan Tadic (cota 3.00). În ceea ce privește posibilii marcatori ai României, Claudiu Keșeru și George Țucudean sunt cotați la 5.00.

Partida dintre Serbia și România, din faza grupelor Ligii Națiunilor, se joacă luni, 10 septembrie, de la ora 21:45. Partida va fi transmisă în format Live Video și de FANATIK.RO.