Fotbal intern

Serbia – România 2-2. Remiză spectaculoasă la Belgrad. Video

Serbia – România s-a terminat la egalitate, scor 2-2, în Grupa 4, Seria C, din cadrul Ligii Naţiunilor. „Tricolorii” lui Cosmin Contra se află pe poziţia a 3-a, după Muntenegru (4 puncte) şi Serbia (4 puncte), dar în faţa Lituaniei. Din cele două meciuri jucate în Liga Naţiunilor, România a adunat două puncte.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90+4. Final!

Min. 90+2. Intră Rotariu, iese Chipciu.

Min. 90. Alex Chipciu îi trimite perfect lui Alex Mitriţă pe partea dreaptă, iar mijlocaşul Craiovei trimite puternic, dar balonul este respins de portarul Serbiei. VIDEO

Min. 85. Ciprian Tătăruşanu primeşte cartonaşul galben pentru trageri de timp.

Min. 84. Mitrovic îi trimite perfect lui Prijovic, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Min. 82. Claudiu Keşeru intră în locul lui George Ţucudean.

Min. 77. Ultima schimbare pentru Serbia. Iese Ljaic, intră Prijovic, atacantul lui Răzvan Lucescu.

Min. 71. Matic a intrat în locul lui Lukic.

Min. 68. GOL SERBIA – ROMÂNIA 2-2. Nicolae Stanciu centrează la colţul scurt, iar George Ţucudean a trimis în poartă de lângă Veljkovic din voleu.

Min. 64. Kostic intră în locul lui Milinkovic-Savic.

Min. 64. GOL SERBIA – ROMÂNIA 2-1. Mitrovic reuşeşte “dubla”! Atacantul sârb trece cu uşurinţă de Manea, ridică balonul dintre 3 tricolori şi trimite din întoarcere.

Min. 60. Denis Drăguş iese şi intră Alex Mitriţă!

Min. 59. Denis Drăguş a pătruns în careu şi a trimis puternic spre poarta lui Dmitrovic. Balonul a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 47. GOL SERBIA – ROMÂNIA 1-1. Stanciu execută perfect şi a egalat cu un şut în forţă în dreapta portarului.

Min. 47. PENALTY ROMÂNIA! Alex Chipciu cade în careul sârbilor după un fault făcut de Kolarov.

Min. 46. A început a doua repriză!

*Naţionala României a avut 39% posesie în prima repriză a meciului de la Belgrad, iar Serbia 61%.

Min. 45. Alex Chipciu a fost aproape de egalare. Mijlocaşul ofensiv a trimis de la peste 20 de metri, iar balonul a lovit bara transversală.

Min. 42. Alex Chipciu a primit cartonaşul galben pentru o ţinere din spate la Kolarov.

Min. 37. Nicuşor Stanciu execută bine o lovitură liberă, dar George Ţucudean nu a reuşit să lovească balonul.

Min. 27. GOL SERBIA – ROMÂNIA 1-0. Kolarov nu este atact de vreun adversar, îi trimite lui Mitrovic, atacantul Serbiei cade, Bancu şi Săpunaru încearcă să-l împiedice, dar sârbul reuşeşte să trimită în poartă cu călcâiul.

Min. 17. Manea e depăşit de un adversar, dar Tătăruşanu reuşeşte să reţină balonul.

Min. 9. Mitrovic a fost aproape de gol după o lovitură de cap. Tătăruşanu a respins cu piciorul şi balonul a nimerit bara transversală. VIDEO

Min. 8. Ocazie mare pentru Serbia. Rukavina a centrat perfect de pe dreapta, iar Milinkovic-Savic a venit din spate şi a lovit cu capul.

Min. 8. George Ţucudean a şutat puternic în diagonală spre poarta lui Dmitrovic, dar balonul a trecut puţin pe lângă. VIDEO

Min. 6. Răzvan Marin recuperează la centru terenului, îi trimite lui Chipciu, care îl driblează pe Veljikovic şi şutează puternic, din cădere. Balonul s-a dus pe lângă poartă. VIDEO

Min. 1. Fanii formaţiei pregătite de Cosmin Contra au afişat o coregrafie şi au aprins torţele.

UPDATE, ora 21.45. A început meciul!


UPDATE, ora 21.45. Sectorul destinat fanilor români este plin.

UPDATE, ora 21.05. Jucătorii naţionalei României au ieşit la încălzire.

UPDATE, ora 20.50. Suporterii echipei naţionale a României au ajuns la stadion şi îşi ocupă locurile destinate în sectorul fanilor “tricolorilor”.

Sectorul destinat suporterilor echipei naţionale a României

UPDATE, ora 20.35. Iată echipele de start pentru Serbia – România:

Serbia: Dimitrovic – Rukavina, Spajic, Veljkovic, Kolarov (C) – Maksimovic, Lukic – Ljajic, Milinkovici-Savic, Tadic – Mitrovic

România: Tătăruşanu – Manea, Bălaşa, Săpunaru, Bancu – Anton, Marin – Chipciu, Stanciu, Drăguş – Ţucudean

Rezerve: Pantilimon, Niţă – Benzar, Toşca, Băluţă. Stoican, Rotariu, Maxim, Keşeru, Budescu, Mitriţă

Echipele de start pentru Serbia – România

UPDATE, ora 20.25. Vestiarul tricolorilor este pregătit pentru meciul Serbia – România.

Echipamentele de joc ale lui Toşca, Keşeru şi Benzar sunt aşezate în vestiar
Tricourile jucătorilor lui Cosmin Contra sunt pregătite pentru meciul cu Serbia.

UPDATE, ora 20.20. Surprize în echipa de start a României pentru meciul cu Serbia. Cosmin Contra l-a titularizat pe Denis Drăguş. Vezi cine îi înlocuieşte pe Mihai Pintilii şi Vlad Chiricheş.


UPDATE, ora 20.15. Echipa naţională a României a ajuns la stadion.


UPDATE, ora 19.45. O mică parte dintre suporterii echipei pregătite de Nicolae Dică au ajuns la stadion pentru a-i înjuraja pe “tricolori” la meciul Serbia – România.


UPDATE, ora 19:03. Sectorul prin care intră românii în stadion este foarte bine apărat

Au mai rămas 3 ore până la startul confruntării dintre Serbia şi România. Primele imagini de la stadionul Partizan, arena pe care se va disputa meciul din Liga Naţiunilor – https://goo.gl/8YJFuq

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 10. September 2018

UPDATE, ora 18:48. Au mai rămas 3 ore până la startul confruntării dintre Serbia şi România. Primele imagini de pe stadionul Partizan, arena pe care se va disputa meciul din Liga Naţiunilor:

Stadionul Partizan
Stadionul Partizan
Banca de rezerve de pe stadionul Partizan
Banca de rezerve de pe stadionul Partizan
Imagini de pe stadionul Partizan
Serbia-România, ora 21:45. Stadionul Partizan, înaintea meciului

Partida se joacă pe arena echipei Partizan, iar la meci sunt așteptați între 20.000 și 25.000 de spectatori, conform presei din Serbia.

Serbia – România e live video la PRO TV

PRO TV este postul care transmite online la TV meciul România – Serbia. Partida va fi disponibilă însă cu streaming de calitate și pe FANATIK.RO, când, la ora meciului, va fi disponibil un link prin care veți putea urmări acest duel din Liga Națiunilor. PRO TV încasează sume uriașe pentru 30 de secunde de publicitate în timpul meciurilor din Liga Națiunilor.

România a dezamăgit în prima rundă din Liga Națiunilor, remizând 0-0 pe teren propriu cu naționala din Muntenegru. Putem acuza lipsa spectatorilor, însă alte condiții de joc ne-au fost favorabile. Spre exemplu, muntenegrenii au venit la Ploiești fără cinci jucători importanți, iar pe parcursul reprizei a doua am jucat cu un om în plus. Ne-am creat puține ocazii de gol și, cum n-ar fi fost de ajuns, am pierdut și doi jucători importanți pentru disputa de la Belgrad. Mihai Pintilii și Vlad Chiricheș s-au accidentat în timpul jocului cu Muntenegru.

Ce schimbări va face Cosmin Contra în primul 11 al României

Contra s-a decis asupra primului 11 înainte de Serbia - România
Contra s-a decis asupra primului 11 înainte de Serbia – România

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În aceste condiții, Cosmin Contra e obligat să opereze cel puțin două schimbări. În locul lui Chiricheș va apărea Mihai Bălașa, iar locul lui Pintilii va fi luat de Răzvan Marin, revenit după suspendare.  Ar mai putea să apară pe teren George Țucudean, atacantul de la CFR Cluj care a impresionat în acest debut de sezon, dar și Constantin Budescu. Ajuns la Al Shabab, Budescu îi poate lua locul lui Alex Maxim, dezamăgitor cu Muntenegru. FANATIK.RO a aflat însă că Budescu va fi rezervă în această seară.

Serbia îl are în atac pe Mitrovic, revelația începutului de sezon în Premier League

Serbia vine după o victorie împotriva Lituaniei, scor 1-0, dar, spre deosebire de noi, și-a creat numeroase șanse de gol: 26 mai exact, cu zece șuturi pe spațiul porții adverse. Totuși, selecționerul Mladen Krstajic a fost nemulțumit de greșelile făcute pe faza de apărare. Sârbii și-au odihnit o parte din titulari pentru jocul cu România. Spre exemplu, Aleksandar Mitrovic este anunțat în primul 11 din această seară, deși în Lituania a fost doar rezervă. Mitrovic are un debut de sezon fabulos în Premier League, marcând patru goluri în primele patru etape.

Selecționerul Mladen Krstajic a declarat la conferința de presă că se teme de România datorită jocului agresiv și rapid pe care îl practică de la venirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică. În același timp, Krstajic și băieții săi se gândesc doar la victorie datorită avantajului terenului propriu.

Chiar și așa, Novak Martinovic, fost jucător la FCSB, a dezvăluit că sârbii nu tratează cu seriozitate această partidă, la Belgrad vorbindu-se foarte puțin despre duleul cu România. Ultima oară ne-am întâlnit cu ei în 2009, în preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud. Atunci, sârbii ne spulberau cu 5-0 la Belgrad și ne învingeau cu 3-2 la București.