Serbia, victorie la CM 2018. “Parcă mă mai liniştesc! Nu ne sunt superiori”

Mirela Apostol   
în CM 2018
17/06/2018, 18:07
Serbia, victorie la CM 2018. “Parcă mă mai liniştesc! Nu ne sunt superiori” GALERIE FOTO
Serbia, victorie la CM 2018

Serbia, victorie la CM 2018, în partida împotriva naţionalei din Costa Rica. Sârbii vor fi adversarii echipei naţionale a României în Liga Naţiunilor, iar Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice de la FRF, spune că nu le sunt superiori elevilor lui Cosmin Contra.

Stoichiţă nu vede în Serbia un adversar de speriat şi crede că România va avea şanse mari în partida cu vecinii noştri: ”Parcă mă mai liniștesc, așa. Nu are aura de mare echipă pe care vor să o dea unii. Deși a câștigat, nu cred că este un adversar de netrecut. Este un adversar cu câteva piese importante, cu execuții bune, dar care a fost totuși pusă în dificultate de multe ori de o echipă din America Centrală, pe care o cunosc foarte bine și împotriva căreia am jucat și eu.

Serbia, victorie la CM 2018: “Avem şi noi atuuri”

Sunt foarte oscilanți ca fotbaliști, prind zile foarte bune, dar și altele mai slabe. Dar, cred că nu ne sunt superiori! Poate, doar ca forță și ca experiență de joc. Au fotbaliști care pot emite pretenții, dar și noi avem jucători buni, chiar dacă părem o echipă tânără, lipsită de experiență. Putem avea și noi atuurile noastre”, a spus Stoichiță la un post de televiziune.

Serbia, victorie la CM 2018
Serbia, victorie la CM 2018
Închide ×