Fotbal intern

Șerdean, atacat de PCH în ședința de CA. „Cum vorbești tu așa cu gloriile lui Dinamo?” Exclusiv

27.11.2020 | 22:42
Serdean atacat de PCH in sedinta de CA Cum vorbesti tu asa cu gloriile lui Dinamo Exclusiv
Dorin Șerdean, atacat de PCH în ședința de CA. „Cum vorbești așa cu gloriile lui Dinamo?”
ADVERTISEMENT

Ședința Consiliului de Administrație de la Dinamo, care a dus la înlocuirea din funcția de președinte a lui Pablo Cortacero cu Constantin Eftimescu, a avut și momente tensionate. Doi dintre cei mai importanți membri PCH prezenți, Elias Bucurică și Nicu Tararache, au avut o reacție dură la adresa lui Dorin Șerdean, omul lui Cortacero la această ședință.

Din informațiile FANATIK, cei din PCH nu au mai putut suporta cum Șerdean dorea să-i influențeze pe membrii CA și modul în care i-a vorbit la un moment dat lui Cornel Țălnar. Adică cel alături de care i-au urcat pe spanioli în „barca lui Dinamo”!

ADVERTISEMENT

Reprezentanții PCH la ședința CA al lui Dinamo, în special Elias Bucurică, l-au pus la zid pe Dorin Șerdean: „Cum vorbești tu așa cu gloriile noastre?”

Ședința Consiliului de Administrație de la Dinamo, care a dus la înlocuirea lui Pablo Cortacero din funcția de președinte, numit fiind Constantin Eftimescu, a avut destule momente tensionate. CA al FC Dinamo 1948 SA e format, de la 1 octombrie 2020, din Pablo Cortacero (președinte), Constantin Eftimescu, Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Cristi Hâldan și Alex Couto – membri.

Pablo Cortacero a fost reprezentat la întrunirea de vineri de către Dorin Șerdean (probabil printr-o procură trimisă din Spania), acesta din urmă intrând recent în colimatorul fanilor din Peluza Cătălin Hâldan. Nu a fost prezent nici Cornel Dinu, care a fost reprezentat de un avocat.

ADVERTISEMENT

Dar la ședința de CA au luat parte și Nicu Tararache și Elias Bucurică, doi dintre cei mai importanți membri ai PCH, în calitate de reprezentanți ai acționarului „DDB”, omul din jurul mesei fiind Cristi Hâldan.

FANATIK a aflat că, la un moment dat, deranjat de modul în care Șerdean îi vorbea lui Țălnar, dar și celor din jur, Elias Bucurică s-a enervat și l-a pus la punct. „Cum îți permiți tu să ai aerele astea? Cum vorbești tu așa cu gloriile lui Dinamo?”

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a stat aproape non-stop pe telefon cu Pablo Cortacero! Spaniolii vor să conteste ședința ca fiind ilegală!

Ceea ce i-a deranjat cel mai mult pe cei din PCH, în frunte cu Cristi Hâldan care a condus ședința, a fost modul în care Șerdean, „omul lui Cortacero” la ședință a încercat să pună presiune pe Cornel Țălnar, alături de care a pornit „proiectul spaniol”.

Țălnar s-a dezis în ultimul timp de tot ceea ce înseamnă Cortacero și compania, iar la ședința de CA a votat pentru înlocuirea lui Pablo Cortacero din funcția de președinte. Asta nu i-a convenit lui Șerdean, care, printre dialogurile cu cei prezenți, vorbea la telefon și cu Cortacero.

ADVERTISEMENT

Acestuia nu i-a venit să creadă când i s-a transmis că a fost înlocuit. Chiar i-a spus lui Șerdean că următorul pas va fi să conteste această ședință, ca fiind ilegală, deși el a avut reprezentant. A fost singurul punct de pe ordinea de zi care a fost dezbătut, celelalte două (mutarea sediului în Calea Dorobanți și aprobarea bugetului pentru 2020/2021) fiind respinse de cei prezenți.

În noile condiții, președintele CA al FC Dinamo este Constantin Eftimescu, urmând ca în circa două săptămâni să se facă o nouă ședință pentru crearea unui nou Consiliu de Administrație.

Fanii din PCH s-au dus peste Șerdean și Alex Couto la hotel și continuă războiul cu Pablo Cortacero: „Ne luăm clubul înapoi!”

În urmă cu câteva zile, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că șapte suporteri din PCH au mers peste Dorin Șerdean și Alex Couto în camerele de hotel și le-au cerut să plece de la Dinamo! Cerința era legată de banii cu care Cortacero îi minte pe toți că vor veni la Dinamo.

Iar cei din PCH continuă războiul cu Pablo Cortacero și după ședința de vineri a CA. Fanii au venit cu documente prin care vor să demonstreze tuturor că „trebuie să ne luăm clubul înapoi!”.

„CÂINILOR, TREBUIE SĂ NE LUĂM CLUBUL DIN MÂINILE IMPOSTORILOR! Spaniolii au respins ieri oferta noastră de ajutor financiar. Pentru a ne convinge că promisiunile lui au acoperire, Pablo a încercat să ne ia ochii cu un document fals (vezi foto), care este cea mai clară dovadă a faptului că avem de-a face cu un grup infracțional organizat. Documentul este datat 25 nov 2019!! Dinamo București este scris Dynamo Bucaresti. 1.500.000€ este scris în litere ”ONE MILLION FIVE HUNDRED EUROS”, care înseamnă de fapt 1.000.500€” – comunicat PCH

De asemenea, e important de subliniat că de partea celor din programul DDB au trecut toate gloriile lui Dinamo, în frunte cu Cornel Dinu, toți fiind convinși de țeapa pe care clubul alb-roșu a luat-o prin sosirea administrației spaniole.

ADVERTISEMENT