Sporturi

S-a AFLAT! Motivul pentru care Serena nu vedea mingea! “Era beată?”

Spectatorii care astăzi s-au strîns pe terenul 1 din complexul de la Wimbledon au avut parte de imagini şocante care au avut-o în centrul atenţiei pe Serena Williams. Liderul mondial avea...
02.07.2014 | 10:00
Sa AFLAT Motivul pentru care Serena nu vedea mingea Era beata

Spectatorii care astăzi s-au strîns pe terenul 1 din complexul de la Wimbledon au avut parte de imagini şocante care au avut-o în centrul atenţiei pe Serena Williams. Liderul mondial avea programat un meci la dublu, alături de sora sa Venus, împotriva perechii Barrois/Voegele, dar partida s-a terminat brusc după doar trei game-uri, toate cîştigate de adversarele americanelor.

Serena a apărut pe teren într-o stare deplorabilă şi încă de la încălzire s-a putut observa că are o problemă gravă. Liderul mondial la simplu nu a fost în stare să prindă în mînă cîteva mingi şi a ratat de mai multe ori loviturile. Chiar dacă a acceptat să înceapă meciul, lucrurile s-au complicat încă din start pentru surorile Williams. În game-ul trei, cînd Serena a trebuit să servească, aceasta nu a putut să vadă mingea şi a ratat penibil prima încercare (video mai jos). Au urmat patru duble greşeli, iar cvintuplele campioane ale turneului de dublu feminin de la Wimbledon au cerut intervenţia medicului.

Loading the player…

În pauza dintre game-uri, jucătoarea din SUA a discutat cu acesta, dar şi cu arbitrul Kader Nouni, care chiar i-a transmis Serenei că nu ar fi recomandabil să continue aşa: “Dacă nu vezi mingea, nu mai continua!“. Lucru care s-a şi întîmplat, pentru că cele două surori au decis să nu mai continue partida. Deşi nu este clar încă ce a păţit actualul lider mondial al clasamentului, mulţi dintre cei care au văzut imaginile au început să comenteze: “Era beată?“.

Loading the player…

 

Loading the player…