News

Serena Williams s-a lăsat convinsă: ”A SPUS DA!” Cine e viitorul SOŢ

Ştirea finalului de an în America vine dinspre Serena Williams. Fostul lider mondial tocmai a anunţat că a acceptat cererea în căsătorie a prietenului ei Alexis Onahian, cofondatorul Reddit....
30.12.2016 | 00:05

Ştirea finalului de an în America vine dinspre Serena Williams. Fostul lider mondial tocmai a anunţat că a acceptat cererea în căsătorie a prietenului ei Alexis Onahian, cofondatorul Reddit.

a-spus-da-serena-williams-se-casatoreste-cum-arata-viitorul-ei-sot-si-unde-a-primit-inelul_size10-1

Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare, Serena confirmînd că a primit inelul de logodnă de la iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut la Roma şi tot Roma este oraşul în care Alexis a făcut cererea în căsătorie.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Serena Williams este nemulţumită de faptul că bărbaţii sînt trataţi preferenţial.

Într-un interviu acordat ESPN cea mai bună jucătoare de tenis din lume din ultimii ani, chiar dacă a terminat 2016 pe locul secund, în urma nemţoaicei Angelique Kerber, mezina familiei Willimas declară că a fost mereu deranjată de această evidentă discriminare cu contotaţie sexuală, precum şi de discriminarea provenită din culoarea pielii.

„Dacă aş fi fost bărbat, cu siguranţă aş fi fost numit demult cel mai bun jucător din istoria tenisului. Dar cînd eşti femeie, e cu totul altceva. A trebuit să îndur multe din cauza aceasta şi la fel de multe pentru că sînt neagră. De aceea m-am hotărît să mă implic mult în respectarea drepturilor femeilor”

De ce nu se face nici o referire la sex cînd e vorba despre sportivi bărbaţi?

„Femeile trebuie să depăşească evident mult mai multe obstacole, pentru a li se aprecia valoarea, ceea ce sînt capabile să facă. Drumul lor spre succes e mult mai dificil decît al unui bărbat. Şi mereu ni s-a spus că dacă am fi fost bărbaţi ar fi fost mai simplu. Parcă dacă eşti femeie este un defect. Mie mi s-a spus mereu că sînt cea mai bună jucătoare la femei, dar lui Federer sau lui LeBron James li s-a spus vreodată că sînt cei mai buni sportivi la bărbaţi sau la general? De ce nu se face nici o referire la sex cînd vorbim despre cei mai buni sportivi la bărbaţi? Consider că este o mare nedreptate. Toţi sportivii ar trebui judecaţi în funcţie de performanţele lor, nu de sex sau alte forme discriminatorii”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri