Fanatik Show

VIDEO / Ruxandra Dragomir la FANATIK SHOW: ”Serena s-a făcut de RÎS. Simona o BATE şi pe Şarapova”

În direct la FANATIK SHOW, pe Look TV, Ruxandra Dragomir, fost număr 15 în clasamentul WTA, a fost impresionată de victoria Simonei Halep împotriva Serenei Williams. Ea se aşteapta la o victorie...
22.10.2014 | 18:16
VIDEO / Ruxandra Dragomir la FANATIK SHOW: ”Serena s-a făcut de RÎS. Simona o BATE şi pe Şarapova”
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SHOW, pe Look TV, Ruxandra Dragomir, fost număr 15 în clasamentul WTA, a fost impresionată de victoria Simonei Halep împotriva Serenei Williams. Ea se aşteapta la o victorie a sportivei din Constanţa însă a rămas uimită de proporţiile scorului.

”Nu m-a uimit rezultatul în sine. Mă aşteptam să o învingă pe Serena Williams. Mă aşteapt să o bată şi pe Şarapova. Scorul este cel care mă uimeşte. Serena s-a făcut de rîs. Pentru mine e o curioazitate cum a putut să o bată pe Serena. Cîrcotaşii spun că a jucat Serena Williams prost. Însă nu este aşa. Simona a jucat extraordinar. Serena este la sfîşitul carierei, la fel ca şi Şarapova. Simona e la începutul carierei şi poate ajunge în mod sigur pe primul loc WTA. Putem spera că Simona să domine tenisul mondial în următorii 5 ani. Nici nu  mă gîndesc că nu ar putea să o învingă pe Ana Ivanovic”, a spus Ruxandra Dragomir la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FANATIK SHOW
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri