Serena se mărită! Nunta anului în tenisul mondial

Dragos Suciu   
în Sporturi
15/11/2017, 12:30
Serena se mărită! Nunta anului în tenisul mondial GALERIE FOTO

Nunta anului în tenisul mondial! Serena Williams, fost lider al clasamentului WTA, în prezent aflată în pauza pricinuită de naşterea primului copil, se va căsători cu Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit la Centrul de Artă Contemporană din New Orleans. Toate detaliile au fost secrete, invitaţii aflând locaţia cu doar două zile înaintea nunţii. Printre invitaţi se numără Beyonce, Jay Z, Kris Jenner sau Ciara.

Aparent, nunta în valoare de 1 milion de dolari a fost plănuită în cel mai mic detaliu de către Serena si Alexis, invitaţii neavând voie să folosească telefoanele mobile, din cauza faptului că cei doi au semnat un acord cu Anna Wintour de la revista Vogue pentru exclusivitate în ceea ce priveşte fotografiile.

Serena Williams planfică o nuntă de lux!

Se pare că evenimentul va costa aproximativ 1 milion de dolari, cei doi făcând tot posibilul pentru ca evenimentul să fie unul de vis. Conform Daily Mail, invitaţii vor fi pe măsură. Pe lângă celebrul cuplu Beyonce-Jay Z, vor fi prezenţi Meghan Markle, prietena prinţului Harry, cunoscută publicului larg din serialul Suits, actriţa Eva Longoria (Neveste Disperate), dar şi artistele Kelly Rowland şi Ciara. Serena şi Alexis au ales Centrul de Artă Contemporană din New Orleans, datorită arhitecturii unice dar şi a istoriei acestui loc. Organizator va fi celebrul Preston Bailey, instruit să decoreze sala cu cristale şi aranjamente florale în valoare de câteva zeci de mii de dolari. 

Serena Williams a devenit mămică la începutul lunii septembrie, dând naştere unei fetiţe, Alexis Olympia. Aceasta va fi însoţită de un babysitter pe întreaga durată a nunţii, cei doi părinţi neconcepând ca cea mică să nu fie prezentă la evenimentul la care vor asista circa 250 de invitaţi. VEZI IMAGINILE MAI SUS ÎN GALERIA FOTO

Marea campioană din Statele Unite ale Americii este aşteptată să revină pe teren la începutul lui 2018, declarând în acest sens: “Credeam că voi dori să mă retrag în momentul în care voi naşte. Dar nu! Cu siguranţă mă întorc pe teren. Această sarcină mi-a dat şi mai multă putere.”

140 de milioane de dolari este averea estimată a Serenei Williams

5 milioane de dolari este averea estimată a lui Alexis Ohanian, co-fondator Reddit

Închide ×