News

Serena Williams a dezvăluit ce este bebeluşul regal, băiat sau fetiţă? Ce zice de Meghan Markle

08.04.2019 | 14:53
Serena Williams a dezvaluit ce este bebelusul regal baiat sau fetita Ce zice de Meghan Markle

Protocolul interzice ca membrii familiei regale să spună ce sex are copilul înainte de naștere, iar rezolvarea misterului va fi tocmai în ziua cea mare. Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs, iar secretul s-a stins, căci într-un interviu pentru E!News, Serena a dezvăluit tot.

Serena Williams a dezvăluit ce este bebelușul regal!

Jucătoarea profesionistă de tenis din USA a fost întrebată care ar fi cel mai bun sfat pentru noile mame, iar răspunsul a fost: „Acceptați greșelile și nu vă așteptați să fiți perfecți. Noi punem o presiune atât de mare asupra noastră”. În continuare, sportiva a spus că: „Prietena mea care este însărcinată mă întreabă ” copilul meu o să facă asta? “[și] m-am uitat la ea spunându-i nu, ea nu o să facă așa ceva”.

Serena nu a menționat că prietena despre care vorbește este Meghan Markle, dar a reacționat bizar când și-a dat seama că ar fi făcut o gafă.  „Nu, nu o să facă”, s-a corectat ea, încercând să nu dea de gândit. Ulterior, presa internațională a scris că este foarte posibil ca bebelușul cuplului regal să fie fetiță.

Serena Williams a dezvăluit ce este bebeluşul regal, băiat sau fetiţă? Ce zice de Meghan Markle
Jucătoarea profesionistă de tenis a făcut o gafă!

Meghan Markle a intrat în concediu prenatal

La jumătatea lunii martie, s-a anunțat oficial că Ducesa a intrat în concediu prenatal, astfel că nu va mai lua parte la niciun eveniment de mare anvergură până după nașterea copilului, dar va putea fi prezentă la unele evenimente care țin de viața privată. „Reprezentanţii palatului Kensington au confirmat că Meghan mai are întâlniri private în program, dar nu va mai participa la evenimente publice şi nici la angajamente regale oficiale, având în vedere că se pregăteşte de naştere”, informează The Sun.

Cât despre venirea pe lume a primului lor copil, Meghan declară că este în culmea fericirii. „Suntem doi oameni foarte fericiți și foarte îndrăgostiți. Ne-am iubit în secret timp de șase luni înainte ca povestea noastră să devina subiect de știri, iar eu munceam în acea perioadă. Singurul lucru care s-a schimbat a fost percepția oamenilor în ceea ce ne privește”, a spus Ducesa de Sussex.