Sporturi

Serena Williams a dezvăluit problemele de sănătate pe care le are: ,,Asta poate declanșa migrenele mele”

29.10.2020 | 19:37
Serena Williams a dezvaluit problemele de sanatate pe care le are Asta poate declansa migrenele mele
Serena Williams Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Serena Williams a dezvăluit că are migrene puternice care apar periodic din cauza stresului și la care contribuie diverși alți factori, ceea ce ar explica rezultatele slabe alte sportivei americane din ultima vreme.

Deși Serena a reușit să revină în circuitul WTA la 39 de ani și a ajuns la US Open până în semifinale, unde a fost eliminată de Azarenka, în timp ce la Roland Garros a abandonat încă din turul al doilea.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a suferit o nouă accidentare și a fost nevoită să se retragă înaintea meciului din turul 2 de la Roland Garros, cu Pironkova, din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile.

Serena Williams vorbește în premieră despre problemele sale de sănătate: ,,Patru turnee, două țări și un copil cu mine. Asta poate declanșa migrenele mele

Se pare că pe lângă această accidentare survenită la tendon, americanca are și alte probleme de sănătate care îi îngreunează meciurile și antrenamentele și anume niște migrene foarte puternice.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a fost nevoită să ia medicamente pentru a putea trece peste aceste dureri de cap foarte puternice cauzate de programul extrem de încărcat din ultimele luni, dar și a faptului că este și mamă.

Astfel, sportiva a vorbit în premieră despre acest subiect: ,,Patru turnee, două țări și un copil cu mine. Asta poate declanșa migrenele mele, așa că iau cu mine Ubrelvy oriunde, pentru orice eventualitate”, a scris Serena pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a explicat cum trece peste aceste probleme delicate

Fostul număr unu mondial, a mărturisit că trece peste aceste momente cu ajutorului unui medicament care se numește UBRELVY și care se administrează celor care au migrene puternice.

Serena are un sfat pentru cei care suferă de aceeași condiție și pe care îi sfătuiește să nu ia acest medicament în combinație cu alți inhibitori precum CYP3A, deoarece pot apărea efecte adverse: amețeli sau oboseală în exces.

ADVERTISEMENT

Serena Williams a avut un parcurs excelent la US Open, iar înainte de Roland Garros a ajuns în optimi la Cincinnati, unde a pierdut cu Maria Sakkari, iar la turneul de Grand Slam de la Paris a abandonat înainte de meciul cu Pironkova.

Sportiva din Statele Unite ale Americii are în palmares 39 de trofee de Grand Slam: 23 în proba de simplu, 14 în proba de dublu feminin și două la dublu mixt.

  • 7 titluri la Australian Open
  • 3 titluri la Roland Garros
  • 7 titluri la Wimbedon
  • 5 titluri la US Open
  • 14 titluri la dublu cu Venus Williams
  • 2 titluri la dublu mixt
  • 9 este locul în clasamentul WTA
  • 93,64 milioane de dolari câștigate din tenis
  • 807 victorii și doar 136 de înfrângeri

În total, americanca are 73 de titluri WTA, dintre care 50 la simplu (23 de Grand Slam), 21 la dublu (14 de Grand Slam), dar și patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin, la Sydney, Beijing și Londra.

 

 

 

ADVERTISEMENT