Sporturi

Serena Williams a făcut furori cu noul echipament pe care l-a purtat la primul meci de la Australian Open 2019! Foto

15.01.2019 | 14:20
Serena Williams a facut furori cu noul echipament pe care la purtat la primul meci de la Australian Open 2019 Foto

Serena Williams a făcut furori cu noul echipament de la Australian Open 2019! Serena Williams a predat o adevărată lecţie de tenis la primul său meci de la Australian Open 2019. Americanca în vârstă de 37 de ani a învins-o pe sportiva din Germania, Tatjana Maria, locul 73 WTA, scor 6-0, 6-2, după doar 50 de minute de joc. Practic, Serena a cedat doar două game-uri.

În continuare, Serena Williams o va înfrunta în turul secund la Melbourne pe Eugenie Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon, jucătoare care se află în plină revenire de formă după o perioadă foarte complicată a carierei. Genie a reuşit să revină în Top 100 WTA şi este pe locul 79. În optimile de finală, Serena Williams ar putea-o întâlni la turneul de la Antipozi pe nimeni alta decât Simona Halep.

Serena Williams a atras toate privirile cu noul său echipament de la Nike

Pe lângă rezultatul convingător, Serena Williams a atras toate privirile, dar şi reacţiile după ce a purtat un nou echipament ieşit din comun, realizat de Nike, aşa cum s-a întâmplat în ultimele ediţii ale turneelor de Mare Şlem, şi la Australian Open 2019. După salopeta neagră ‘Catwoman’ de la Roland Garros şi rochia cu tutu de la US Open, acum câştigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam a ales o salopetă verde-jad, aşa cum au descris-o cei din spatele contului oficial al Australian Open 2019.

În afară de ei, fanii Serenei au reacţionat şi ei. “Iubesc echipamentul Serenei Williams! Îmi dă sentimentul de Australian Open! Uimitoare, cu adevărat special”, “Trăiesc pentru costumaţia pe care Serena Williams o poartă azi la Melbourne! Pur şi simplu fabuloasă”, au scris pe reţelele de socializare fanii Serenei. Dar, bineînţeles că au existat şi contestatari: “Serena, dragă, nu poţi purta aşa ceva pe un teren de tenis”, “Poate cineva din apropierea Serenei să-i spună să nu poarte echipamentul ăsta? Un exemplu clar de AŞA NU”, au scris alţi urmăritori ai americancei.