Serena Williams a vorbit despre retragere şi obiectivele pe care le mai are: “De ce să nu-mi propun mai mult?”

Irina Aldea   
in Sporturi
10/04/2018, 20:08
Serena Williams a vorbit despre retragere şi obiectivele pe care le mai are: “De ce să nu-mi propun mai mult?”

“Simt că va veni o zi în care mă voi trezi dimineaţa şi voi spune . Voi recunoaşte acest sentiment, sentiment pe care nu-l am încă”, a mărturisit americanca, potrivit ESPN. Williams, deţinătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, recunoaşte că speră să o depăsească pe Margaret Court în topul Grand-Slamurilor câştigate.

Australianca de 75 de ani a câştigat 24 de turnee de Mare Şlem de-a lungul carierei. “De ce să nu-mi propun mai mult? Margaret Court are 24, dar de ce mi-aş dori să ating acest prag, când pot câştiga mai multe? Voi câştiga tot ce voi putea”, a mai spus Serena.

Serena Williams: “18 a fost prima mea ţintă!”

“18 a fost prima mea ţintă, pentru că atâtea aveau Chris Evert şi Martina Navratilova. Eu aveam 17 la acea vreme şi îmi tot ziceam că trebuie să-l câştig şi pe al 18-lea. Am pus atâta presiune pe mine, încât am pierdut trei finale la rând. Atunci, am vorbit cu antrenorul meu şi mi-a spus: , a completat Serena.

Ştirea MOMENTULUI

Probleme cu naturalizarea lui Virgiliu Postolachi! “N-am depus încă jurământul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×