Sporturi

Angelique Kerber, campioană la Wimbledon 2018! Succes în 2 seturi cu Serena Williams

14.07.2018 | 19:24
Angelique Kerber campioana la Wimbledon 2018 Succes in 2 seturi cu Serena Williams

Serena Williams – Angelique Kerber LIVE finala feminină, Wimbledon 2018. În finala de la Wimbledon, de sâmbătă, Serena Williams, locul 181 WTA va da piept cu Angelique Kerber, locul 10 WTA.

UPDATE – Angelique Kerber câştigă finala de la Wimbledon 2018! Nemţoaica în vârstă de 30 de ani s-a impus în faţa Serenei Williams după o oră şi 6 minute, scor 6-3, 6-3. Astfel, Angie îşi adjudecă al treilea turneu de Grand Slam din întreaga carieră după Australian Open 2015 şi US Open 2016. Până la marele trofeu, Kerber a trecut de Zvonareva, Liu, Osaka, Bencic, Kasatkina, Ostapenko şi Serena Williams.


UPDATE – S-a încheiat primul set al finalei! Angelique Kerber îşi adjudecă prima manşă cu scorul de 6-3, după 31 de minute.


UPDATE – Finala dintre Serena Williams şi Angelique Kerber a început! Americanca începe la serviciu, iar Angie obţine break-ul în debutul partidei.


Serena Williams – Angelique Kerber LIVE finala feminină, Wimbledon 2018.  Serena Williams a câștigat fără drept de apel semifinala de la Wimbledon cu Julia Goerges, scor 6-2, 6-4. În finala de la Wimbledon, de sâmbătă, Serena Williams va da piept cu Angelique Kerber, care a învins-o pe Jelena Ostapenko în cealaltă semifinală, scor 6-3, 6-3. După un început echilibrat de partidă, nemţoaica antrenată de belgianul Wim Fissette a preluat controlul partidei şi a câştigat 7 game-uri consecutive. Primul set l-a adjudecat la 3, la fel şi setul secund. Angie a servit pentru meci la 5-1, însă letona a încercat o revenire, dar nu a mai reuşit să o surprindă pe nemţoaica în vârstă de 30 de ani. Letona nu mai pierduse set până în această fază a competiţiei.

Serena Williams – Angelique Kerber LIVE finala feminină, Wimbledon 2018. Până în această fază a competiţiei, Serena Williams a trecut de Rus, Tomova, Mladenovic, Rodina, Giorgi şi Goerges pierzând un singur set în partida din sferturile de finală cu italiana Giorgi. Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, cap de serie 25, va juca la Wimbledon a zecea ei finală a turneului feminin. De partea cealaltă, Angelique Kerber a avut un traseu ceva mai complicat. Nemţoaica în vârstă de 30 de ani a trecut de Zvonareva, Liu, Osaka, Bencic, Kasatkina şi Ostapenko. Angie a pierdut şi ea un singur set până în ultimul act al competiţiei, cu Liu în turul al doilea. La 30 ani, Kerber va juca a doua ei finală la Wimbledon, după cea pierdută în 2016 la Serena Williams. Germanca va disputa totodată a patra ei finală de Grand Slam, după ce a obţinut titlul la Australian Open şi US Open în 2016.

Serena Williams – Angelique Kerber LIVE finala feminină, Wimbledon 2018. Statistica meciurilor directe

Serena și Kerber s-au mai întâlnit de 8 ori până în prezent, iar în 6 rânduri jucătoarea din Statele Unite ale Americii a avut câștig de cauză. Ultimul duel între cele două a avut loc tot la Wimbledon și tot în ultimul act al competiției, în 2016, când Serena s-a impus, scor 7-5, 6-3. Nemţoaica s-a impus în faţa americancei doar de două ori şi în ambele cazuri s-a jucat pe hard (în 2012, la Cincinnati şi în 2016 la Melbourne, în finala de la Australian Open, unde s-a impus în trei seturi).

Serena Williams – Angelique Kerber LIVE finala feminină, Wimbledon 2018. LIVE Video pe Eurosport

Partida dintre Serena Williams şi Angelique Kerber se va disputa sâmbătă, 14 iulie 2018, începând cu ora 14:00, ora locală, 16:00, ora României. Meciul se va disputa, evident, pe Arena Centrală din complexul sportiv de la All England Club. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe Eurosport. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

Serena Williams – Angelique Kerber LIVE finala feminină, Wimbledon 2018. Cotele la pariuri

Se pare că Serena Williams porneşte cu prima şansă în duelul contra favoritei numărul 11 a competiţiei de la Londra, Angelique Kerber. Bookmakerii sunt cu siguranţă impresionați de palmaresul americancei în turneul găzduit la All England Club, dar şi de forma arătată pe parcursul celor două săptămâni de la Wimbledon 2018. Aşadar, Serena Williams are o cotă de 1.47, în timp ce adversara sa o cotă de 2.75.