Sport

Serena Williams, apariție de senzație înainte de Wimbledon. Americanca a atras toate privirile în costum de baie. Foto

Serena Williams e în vacanță în Franța înainte de turneul de Grand Slam de la Wimbledon, iar jucătoarea a aprins imaginația fanilor după ce a apărut în costum de baie
18.06.2021 | 12:06
Serena Williams, aparitie de senzatie inainte de Wimbledon. Americanca a atras toate privirile in costum de baie. Foto
ADVERTISEMENT

Jucătoarea americancă se relaxează înainte de turneul de la Londra în sudul Franței, pe Coasta de Azur, alături de soțul ei, după eliminarea încă din optimi de la Roland Garros.

Numărul opt mondial a profitat de călătoria în Europa și are o vacanță de vis împreună cu familia la un hotel de lux. Serena a fost văzută și la Grand Prix-ul de Formula 1 de la Monaco, unde s-a filmat și a urcat imaginile pe mediile de socializare.

ADVERTISEMENT

Serena Williams e în vacanță înainte de Wimbledon

Ajunsă la 39 de ani, fostul număr unu mondial, nu pare deloc afectată de eliminarea de la Roland Garros și pare că se simte excelent. Serena se bucură de vremea superbă din Franța, face plajă și se bucură de apa mării. Ba chiar face sărituri de pe trambulină și râde ca un copil.

Serena Williams sare de pe o stanca in apa. Sursa foto: Daily Mail
Serena Williams sare de pe o stanca in apa. Sursa foto: Daily Mail.

Pe final de carieră, Serena își dorește un ultim trofeu la un turneu de Grand Slam înainte să se retragă, ceea ce s-ar putea întâmpla la finalul acestui sezon. Cel puțin asta a declarat o prietenă foarte apropiată, Rennae Stubbs, fost număr unu WTA la dublu: „Eu am o presimțire că acesta ar putea fi ultimul ei sezon în circuit. Serena e pregătită să-și continue viața departe de terenul de tenis. Cred că va da totul anul acesta, va încerca din răsputeri să cucerească acel titlu major cu numărul 24, însă nu o pot vedea jucând mai mult de-atât”, a dezvăluit australianca.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, sportiva pare că se simte excelent și e într-o formă bună și nu se gândește momentan la acest lucru, mai ales înaintea marelui turneu de la Wimbledon, pe care l-a dominat ani la rând, alături de sora sa, Venus: șapte titluri la simplu și alte șase la dublu.

Din vacanta de vis nu putea lipsi si fiica celor doi, Olympia, in varsta de trei ani. Sursa foto: Daily Mail
Din vacanta de vis nu putea lipsi fiica celor doi, Olympia, in varsta de trei ani. Sursa foto: Daily Mail.

Serena Williams a reușit o revenire de senzație în circuit după ce a născut

Puțini se așteptau ca Serena Williams să mai revină în circuitul WTA în urmă cu trei ani, după ce a născut-o pe Olympia și a luat destul de mult în greutate. Acum se află în cea mai bună formă fizică din ultimii ani, după ce a urmat un program draconic de pregătire, alimentație și antrenamente. Iar rezultatele s-au văzut și în vacanța din sudul Franței.

ADVERTISEMENT
Serena Williams nu a putut sa stea departe de apa si a petrecut o mare parte din timp inotand. Sursa foto: Daily Mail
Serena Williams nu a putut sa stea departe de apa si a petrecut o mare parte din timp inotand. Sursa foto: Daily Mail

Sportiva a muncit sute de ore în sală și o dietă strictă menită să îi îmbunătățească rezistența, flexibilitatea și funcționalitatea mușchilor: „După ce a născut, Serena a trebuit să își reclădească tot corpul”, a explicat antrenorul americanei, Patrick Mouratoglou.

Totuși Serena Williams nu este împăcată definitiv cu gândul retragerii, iar acest lucru a ieșit la iveală în urma unei conferințe de presă în care a fost întrebată de acest subiect și a izbucnit în lacrimi: „Mi-e greu să spun. Publicul din Australia este minunat. Dacă aș decide că e ultimul Australian, nu aș fi spus la nimeni. Nu ştiu. Gata, am terminat”, a a spus americanca după eliminarea din semifinalele turneului de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Serena Williams ar putea egala recordul lui Margaret Court

Serena Williams are 23 de titluri de Grand Slam, iar în cazul în care va reuși să se impună la Wimbledon ar egala recordul absolut deținut de Margaret Court, care are 24 de titluri de Mare Șlem.

Serena Williams se simte excelent pe iarba de la Londra, unde s-a impus ultima oară în 2016, înainte să se retragă temporar în urma sarcinii. În ultimii ani a fost aproape în mai multe rânduri, Simona Halep reușind să o învingă în finală chiar la Wimbledon.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie-17 iulie, la doar două săptămâni după turneul de la Roland Garros, lucru fără precent în circuitul WTA și ATP.

ADVERTISEMENT