Sport

Serena Williams, atacată de o jucătoare legendară la scurt timp după retragere: ”A jucat cu şapte ani mai mult ca mine”

Serena Williams a decis să pună capăt unei cariere fantastice, însă nu este apreciată așa cum se cuvine de toată lumea. O jucătoare legendară nu a ratat momentul pentru a lansa un atac la adresa americancei.
06.09.2022 | 14:57
Serena Williams atacata de o jucatoare legendara la scurt timp dupa retragere A jucat cu sapte ani mai mult ca mine
Serena Williams a decis să pună capăt unei cariere fantastice, însă nu este apreciată așa cum se cuvine de toată lumea. O jucătoare legendară nu a ratat momentul pentru a lansa un atac la adresa americancei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial a fost eliminată de Ajla Tomljanovic în turul 3 de la US Open 2022. Americanca a avut parte de un meci epocal de retragere care a durat peste 3 ore.

O jucătoare legendară a atacat-o pe Serena Williams

La doar două zile după ce Serena Williams și-a încheiat cariera, legendara jucătoare australiană Margaret Court a lansat un atac neașteptat la adresa americancei, care a cucerit 23 de titluri de Grand Slam și a fost aproape să-i egaleze recordul de 24 de victorii.

ADVERTISEMENT

”Am apreciat-o pe Serena ca jucătoare, dar nu cred că ea m-a apreciat vreodată. Serena a jucat cu şapte ani mai mult ca mine. Eu m-am retras după puţin de 30 de ani. Am revenit în circuit după doi bebeluşi.

După primul meu copil, am câştigat trei din patru Grand Slam-uri. Iar Serena nu a mai câştigat un Grand Slam de când a avut un copil”, a declarat Court, care a dominat lumea tenisului feminin în anii ’60-’70.

ADVERTISEMENT

Margaret Court, respinsă de fanii tenisului

Conform cotidianului francez L’Equipe, Margaret Court a denunţat şi afirmaţiile celor care spun că cele 11 titluri ale ei la Australian Open la simplu valorează mai puţin decât cele şapte ale Serenei Williams.

Margaret Court, în vârstă de 80 de ani, s-a simţit respinsă de iubitorii de tenis din cauza credinţelor sale creştine care au determinat-o să se opună căsătoriei între persoane de acelaşi sex, când aceasta a fost propusă în Australia în 2017, sau să declare, doi ani mai târziu, că transsexualii sunt o ”creaţie a diavolului şi nu a lui Dumnezeu”.

ADVERTISEMENT

Serena Williams, mesaje contradictorii cu privire la retragere

Serena Williams a câştigat o avere din premiile primite la turneele de tenis, iar suma este una care, pentru moment, pare să fie greu de egalat. Cu o carieră întinsă pe durata a 27 de ani, americanca a încasat 94.588.910 de dolari, sumă ce o plasează pe primul loc în topul veniturilor obţinute din tenis.

Simona Halep este una dintre numeroasele personalități ale sportului mondial care i-au transmis americancei mesaje pe rețelele de socializare, după ce aceasta a pierdut ultimul meci al carierei la US Open în fața Ajlei Tomljanovic.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că și-a luat la revedere în lacrimi de la fanii tenisului, Serena Williams a ținut să precizeze că nu se știe niciodată ce îți poate rezerva viitorul și a lăsat astfel ușa deschisă pentru o revenire spectaculoasă.

ADVERTISEMENT