Foto. Cadoul autentic primit de Serena Williams de la soţul ei înaintea revenirii în circuit

Irina Aldea   
în Sporturi
28/02/2018, 12:33
Foto. Cadoul autentic primit de Serena Williams de la soţul ei înaintea revenirii în circuit

Săptămâna viitoare, Serena Williams va participa la turneul de la Indian Wells, moment care va reprezenta revenirea jucătoarei de 36 de ani în competiţiile oficiale, după aproape un an de absenţă datorată maternităţii. Înainte de turneul din California, Serena va participa alături de sora sa mai mare, Venus Williams, la turneul demonstrativ Tie Break Tens. 

Astfel, Alexis Ohanian a decis să-i ofere soţiei sale un cadou inedit. În apropierea terenurilor de la Indian Wells, co-fondatorul Reddit a plătit pentru montarea a patru panouri publicitare cu fotografii ale Serenei şi ale micuţei Alexis Olympia Ohanian Jr.

Serena Williams, G.M.O.A.T. 

Mesajul transmis a fost cât se poate de concis: Greatest Momma of All Time – G.M.O.A.T., însemând cea mai tare mamă din toate timpurile. Modelul fotografiilor folosite pentru cele patru panouri a fost realizat chiar de Ohanian.

Ordinea firească în tenisul mondial pare să se restabilească, odată cu revenirea în competiţii a tuturor marilor campioane ce au absenta în ultima perioadă. După ce Petra Kvitova a avut un start excelent de an, cu titluri la Sankt Petersburg şi Doha, iar Victoria Azarenka pare să rezolve problemele juridice legate de custodia fiului ei, e rândul Serenei să anunţe revenirea. Marea campioană din America va juca înainte de Indian Wells turneul demonstrativ Tie Break Tens, acolo unde va fi prezentă şi Sorana Cîrstea.

Închide ×