Sport

Serena Williams, comparată cu un wrestler profesionist: „Are mai mulți mușchi”. Americanca, dorită în WWE

Serena Williams (39 de ani) a avut întotdeauna o condiție fizică de invidiat, musculatura și forța ei fiind considerate în dese rânduri superioare chiar și unui bărbat.
11.02.2021 | 17:52
Serena Williams comparata cu un wrestler profesionist Are mai multi muschi Americanca dorita in WWE
Serena Williams, comparată cu un wrestler profesionist: „Are mai mulți mușchi”. Americanca, dorită în WWE. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Recent, americanca a intrat în vizorul celor din WWE (n.r. – World Wrestling Entertainment) și chiar a fost complimentată de un fost wrestler profesionist, membru Hall of Fame. Serena e fost lider WTA și are 23 de titluri majore în palmares, astfel că tenisul nu îi mai poate aduce prea multe satisfacții profesionale, iar o tranziție către lumea wrestlingului ar însemna enorm din punct de vedere financiar.

Serena Williams, comparată cu un wrestler profesionist: „Are mai mulți mușchi decât Seth Rollins”

Într-un interviu acordat pentru Boston Wrestling MWF, Tony Atlas, membrul WWE Hall of Fame, a declarat că este de acord cu legendarul The Undertaker (n.r. – Mark Calaway), cel care a criticat atât wrestlerii din ziua de azi, cât și produsul oferit la ora actuală de compania lui Vince McMahon, despre care a spus că e un pic cam „soft” (n.r. – moale).

ADVERTISEMENT

„Nu sunt surprins de ceea ce a spus The Undertaker pentru că este adevărat. El iubește această industrie. A văzut cum moare o companie cu wrestleri de genul… Serena Williams este mai mare și mai puternică decât 90% din wrestlerii profesioniști de azi.

Pentru numele lui Dumnezeu, este o jucătoare de tenis! Și are mai mulți mușchi decât Seth Rollins. Pe bune, cum poate o jucătoare de tenis să fie mai musculoasă decât un wrestler profesionist?”, a declarat Tony Atlas.

ADVERTISEMENT
Seth Rollins, WWE
Seth Rollins, superstar WWE

Serena Williams, dorită cu ardoare în WWE: „Aș ucide să o am”

În cazul în care va da curs ofertei venite dinspre WWE, Serena Williams ar intra în galeria selectă din care fac parte și alți sportivi celebri care au urcat în ringul de wrestling. În 1999, Mike Tyson a fost vedeta celei de-a 15-a ediții WrestleMania, show supranumit „Superbowl-ul wrestlingului profesionist”.

În 2008, la WrestleMania XXIV, un alt pugilist legendar, Floyd Mayweather, l-a făcut K.O. pe gigantul The Big Show.

ADVERTISEMENT

Zece ani mai târziu, fosta campioană mondială din UFC Ronda Rousey a semnat un contract full time cu WWE și a devenit instant etalonul diviziei feminine.

În 2019, fanii wrestlingului au avut șansa să îi vadă în WWE pe Cain Velasquez, fost campion mondial din UFC, și Tyson Fury, campion mondial la categoria grea în box.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să recunosc, Cain Velasquez a făcut deja tranziţia, dar Tyson Fury, care nu e încă în totalitate un wrestler, are absolut tot ce îi trebuie ca într-o bună zi să devină un superstar WWE. Îmi doresc din suflet să se întâmple acest lucru.

Cred că orice star de nivel mondial, fie că este vorba despre un jucător de rugby, un jucător de fotbal sau un jucător de soccer, poate să ne ajute într-un fel sau altul.

Aş ucide ca să o am pe Serena Williams, dar sunt şi alţi atleţi incredibili care pot ajunge în WWE. Toţi cei cu personalităţi puternice”, a declarat pentru sportskeeda.com, în 2019, Stephanie McMahon, CBO WWE.

  • Serena Williams măsoară 175 de centimetri și cântărește 70 de kilograme
ADVERTISEMENT